- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Örülök, hogy ilyen topic is van. Remélem itt kapok segítséget BT hangszóra vásárlásával kapcsolatban.
Eddig YT videók alapján próbáltam volna dönteni...nem szánok rá túl nagy összeget, de ebben az árban szeretném a legjobbat venniKezdem az elején: napokban eldöntöttem, szeretnék egy BT hangszórót. Hamar rá is találtam a JB GO-ra.
Majdnem meg is rendeltem, de akkor jutott eszembe, hogy ha távolabb megyek (Kína), talán a JBL GO árán, jobbat is kaphatok...?
Maximális összeg amit BT hangszóróra költenék, az 40 USD!Amit szeretnék:
-szép hangzás (legyen benne némi BASS is)
-minél nagyobb zenehallgatási idő (6-8h minim)
-használnám szabadban is, szóval nem árt ha nem lenne baja ha ráfröccsen pár csepp víz, illetve ha fel lehet lógatni...A fentebb írtakat figyelembe véve próbáltam keresni valamit. Viszont, túl nagy a válaszék
, ezért kérném a segítségeteket...Leszűkítettem a kört amennyire tudtam, de így is sok van.
Ezek közül melyik lenne a legjobb választás (vagy esetleg, más hasonló árban)?ARCHEER A226
BlitzWolf® BW-F3
Zealot S8 4000mAh
VTIN Portable
CRDC Bluetooth Speaker
Sardine F4És a végére ez az Anker SoundCore. Talán ez tetszene a legjobban, de ez nem felakasztható...
Új hozzászólás Aktív témák
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest