Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 11 - népalma
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Végleges az új Pebble órák formája és tudása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Czimby #15944 üzenetére
Köszi, épp azt azt a videót néztem. Mélyek szempontjából egyértelműen a Boom tetszene, viszont az kevésbé hordozható, és az is szempont. Hangzásilag a Motion+ tűnik jobbnak, kicsit több mélyet azért elviselnék benne, de nem kellene annyi mint a Boom-ban.
A youtuber beszédéből annyira sok nem jött át, nekem egy kicsit káosz volt, ennyire még nem megy az angol. Pár dolgot azért értettem.
Mindegy, megrendelem, aztán meglátom milyen lesz. Nem nagy hangerőhöz kell, bár néha jó lenne udvaron is hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest