Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
carl18
üzenetére
„Akinek egyébként van Motion Boom Plus átlag hangerő mellet milyen akku időt produkál.
"A negyedszeri teljes feltöltése után hallgattam igazán egybefüggően. Kb. ekkora járódott is be. 70% hangerőn 7óra után megjelent a szegénységjelző. Vagyis 20% töltöttségi állapotnál pirosan jelez. Mivel nem sűrün lesz hajtva, ha kell rádugom a 20000-es Xiaomi powerbankot 30%-nál. Annyit nem nyír az akkun ritka használatnál.
Ezt csak közbeszúrom. Nem neked válasz.
Sajnos nem volt módom M. Boomot hallgatni, mert csak Motion+ om van. Így nem tudom összevetni a 2 zeneiségét. És nehéz dolgom van, mert ismerősi körben van vintage őrült, 5 minőségi hi-fi szettel, referencia lemezjátszóval is, egy másiknál már 25 éve elámultam a HK 2x40 W-os hifi erősítőjén valami angol hangfal párral, ami olyant produkált, hogy elment a kedvem az akkori JVC cuccomtól. Igazából ezekhez hasonlítódik minden nálam. Tudom, hogy ez irreleváns. Viszont úgy vélem a 2 tweetertől nemcsak hangosabb lett. Több rockzenei stílust is elég kellemesen szólaltatott meg, bluetooth hangszóró mivoltához képest. Nekem igazán a saját benyomásom a döntő. De még az us.Soundcore facebook oldalát folyamatosan olvasva is mondhatni elégedett vagyok. Ma már a radiátor probléma van fókuszban esetleg. Más negatív hsz.-eknél meg kiderült, hogy neki nincsen MBP, és úgy mondtak legtöbbször véleményt, hogy hallották volna valaha is élőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
"