Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
101
csendes tag
válasz
tripleflow
üzenetére
Sajnos ki kell abranditsalak, ADSL-hez kotelezo telefonvonal. A legtobb amit tehetsz 1 evig szuntetelteted, havi 1000-ert, de utanna muszaly aktivalni.
Most irtam egy bejelentest a Gazdasagi Versenyhivatalhoz: www.gvh.hu
Gyerunk mindenki, jeletsetek fel it is a Matavot, mar folyik egy eljaras. Minel tobben vagyunk annal hatekonyabb a dolog!
- 101
[Szerkesztve] -
tripleflow
csendes tag
Skype rajongóknak!
Elindult a Skype új szolgáltatása: lehet hívni vonalas és mobil telefonokat is a Skype-ről!!!
Ez már ugyan nem ingyen van, de nagyon kedvezőek a percdíjak, ha akár csak a többi nagy internetes telefontársaság (pl. Net2Phone) áraival is hasonlítom össze, hogy a MATÁV-ról már ne is beszéljünk.
SKYPE hívásdíjak (10, 20 és 50 eurós kártyákkal)
Felhasználható 180 napig
Átszámítva (2004. jún. 25)
magyarországi vonalas hívás: 0.034 € = 8,6 Ft
magyarországi mobil hívás: 0.184 € = 46,5 Ft
Tehát látható, hogy a vonalas hívás mindenképpen jobban megéri így.
Én szívesen áttérnék teljesen a SKYPE alapú telefonálásra, a probléma csak az, hogy a MATÁV megszüntette a MINIMÁL díjcsomag előfizethetőségét. A jelenlegi ADSL előfizetés mellett így már MATAV díjcsomagom (Felező csomag) feleslegessé vált. Megnéztem a MATÁV többi csomagját is, és hát mindegyik elég kedvezőtlen a SKYPE-hez képest, nem beszélve hogy nincs havídíj és tényleg baromi olcsó!!!
A skype-s árakat itt tudjátok megnézni (kell hozzá regisztrálás után login/pw)
https://secure.skype.com/store/myaccount.overview.html
Most azon gondolkozom, hogy simán egyirányusíttatom a MATÁV vonalat. Van esetleg valakinek ilyen irányú tapasztalata? Ettől az ADSL-nek azért még elméletileg működnie kell még?
Remélem, hogy nem kell két szolgáltatás (telefon + ADSL) árát megfizetnem azért , hogy egyet (ADSL) igénybe vegyek... -
az rémlik, hogy a skype-ban be lehet állitani headset-et.
a multkor egy sráccal beszéltem -skype-n-, és ő a 6310-esét akarta headsetnek használni..na az nme ment :( de ez nem is izgat engem. a lényeg, hogy menyen a füles. -
dehogy haragszom :)
örülök neki. köszi!
ez viszont jó:
''...Is it possible to use a bluetooth adapter to the ...'' /olvasssátok el a linket/:t
és az egyszerü tömör és mindent leiro válasz:
''...yes it possible. Many people already use it like that...''
:DDD
már nem izgulok. jövőhéten nyélbe is ütök egy headset vásárlást. -
tildy
nagyúr
Reméelm nem haragszol meg, ha egy srác helyet egy nő ad tanácsot:
[L]http://forum.skype.com/bb/viewtopic.php?t=2496&highlight=bluetooth[/L]
[L]http://forum.skype.com/bb/viewtopic.php?t=1367&highlight=bluetooth[/L] -
hi!
kiváncsi lennék /ha van/ a tapasztalataitokra a cimben szereplő 2 eszköz használatáról.
itt az én oldalamon adott egy notebook amibe van buletooth bigyó /port?/, és kéne hozzá venni egy headsetet. kissé tanácstalan vagyok. milyet kéne venni.
az a lényeg, hogy ha jön a skype-s hivás, akkor kapcsoljon be a headset, és azon lehessen beszélni.
emlékeim szerint a sonyericson elég megbizható. /most pontos tipus számot nem tudok./
viszont, ha beszerzem akkor kell még valami progi, vagy fog müködni a headset a progival??
kösz, előre is!
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Autós topik
- Filmvilág
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byski Áramláskijelző.
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest