Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Még a negyedénél se járok talán, de azért már egész szépen takarítgattam a térképen. Meg pár küldetést és kisebb bossokat is lekaptam tehát valamit mostanra már látok a játékból. A küldetések nem fognak bennem megmaradni szerintem, a mellékek se. Nem rosszak, de valami mintha hiányozna belőlük.
A harcrendszer is valahol tetszik, ott a legnehezebben megyek általában. Viszont van amikor meg a lazára leviszem annyira elmegy a kedvem tőle. De az Animés zenével a tájak felfedezése tényleg felér egy terápiával annyira chill.
Meglátjuk.. De a From féle változatosság és harcrendszer hiányzik természetesen.
Kicsit már most úgy érzem mintha ugyanazokat a dolgokat csinálnám szituról szitura.
Képregényt lehet meglesem, ha már tényleg van a Bloodborne-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest