Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacafi
tag
Vidám napot mindenkinek!
Szabad-é biost frissíteni? Garivesztés ha kiderül mint tudjuk. Lehet hogy egyes megjelenő frissítő alkalmazás erre utazik? Szaga van!
Meglátásotok??
-
Lacafi
tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
Hi.
Kösz, rámfér nagyon.
-
Lacafi
tag
-
Lacafi
tag
válasz
üzenetére
Hali.
Köszi a részletes leírásod. Sajna semmi segédeszközt nem tudok kölcsönbe sem szerezni.flopy cd, pendrive van. Lap ki van szedve a házból.
Ahogy írod most jut eszembe, hogy se a tűzfal, se a vírusprogi se más nem lett kiiktatva.
Na igen. E téren a tudatlanság csapdája elért.

És náluk mennyibe kerül, és biztos tutira értenek hozzá? Gondolom ismered őket ezért jelezted.
-
Lacafi
tag
Átmásolva.
-
Lacafi
tag
Hali.
Bocs elbénáztam, hogy nem írtam típust. AB9 Pro. Viszont is priviztem.
Letöltöttem a frisstést, és az uguru frissítőkezelőjével. Mikor megvettem a lapot akkor még az 1.6 volt. Azóta 2.1 van. Mindegyik rendesen felment hiba nélkül, de a 2.1 leállt 7%.nál.
Nagyon köszi a segíteni akarásod

-
Lacafi
tag
Ja még annyit, hogy nem nagyon vagyok otthon a szakszavak jelentésében. Fórumozni sem szoktam. Szóval ha ír valaki, kérem a szakkifejezése mellé írja mi az, hol van stb.
Leginkább az segítene úgy érzem, ha oda vihetném a lapot ahol gyógyítja valaki és meg lehetne várni. Ráadásul én javasoltam az ismerősömnek vételkor az abit lapot, mert semmi bajom nem volt vele eddig.
Nagyon köszönöm.
-
Lacafi
tag
Hi.
Hozzáértő segítségét kérem innen, mint ismerőstől! Neki is abit lapos gépe van, csak szervízbe jótállás miatt. Ez egy tartalék gép, még jó hogy eddig nem kelt el. Jól kifogtuk.
Az én gépem használhatatlan két napja. Abit lapomon bios frissítést akartam végezni 2.1-re, de a lap kijelzője c1-be beállt. Mikor a frisstés elindult, 7%-ig jutott el. legalább 10 percig vártam de semmi. Nem reagált semmire, így táp lekapcs.
Amit és ahogy ír a könyv megcsináltam 3x is, de marad a c1. Vagy fél óra múlva is próbákoztam, minden hiába. Gombaksit is kivettem már az utolsó resetnél, de nem került alapra a bios. C1 és C1
Most olvasgattam itt az idevaló írásokat, de csak valaki hozzáértő biost írni tudó jöhet számításba meglátásom szerint. Talán lesz valaki aki kézzelfogható segítságet tud adni.
Baracsi vagyok (fejér megye)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ráhatásom eredményeként a forgalmazó megkeresett, és felajánlotta, hogy levásárolhatom bármire az abit lap árát. Azonban töröltesem az árukereső oldaláról az igencsak hátrányosan ható, presztizsromboló írásom!