Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemon09
őstag
válasz
DravenMoral
üzenetére
Néztem mindenhol. Végül 2 hét után megérkezett.
-
Márk
senior tag
válasz
DravenMoral
üzenetére
Nem beszélsz hülyeséget, manapság a legtöbb lap tudja ezt a BIOS profil mentése lehetőséget.
-
poirot
őstag
válasz
DravenMoral
üzenetére
Köszönöm a választ. Nem emlékezem, hogy a BIOS-ban lehet a képkimenetet beállítani pcie-ra. DPI kábel volt és van a monitoron, hiszen, csak így lehet kihajtani a 144 Hz-et. Csak egy monitort használok.
-
poirot
őstag
válasz
DravenMoral
üzenetére
Tudomásul vettem, meg sem szólalok.
-
válasz
DravenMoral
üzenetére
A Fast boot lényege az hogy nem indítja el az usb vezérlőt amíg a win be nem töltődik, így aztán az usb billentyűzetet potyára nyomkodja.
Illetve sok videokártya bugos, így DP-n nem ad képet biosban. dvi-n kell bekötni.
ui: az még rosszabb ha valaki azt se tudja mit kell nyomni..

-
poirot
őstag
válasz
DravenMoral
üzenetére
A DEL gombot kellett nyomni a kis monitornál és ott szépen betudtam lépni.
-
poirot
őstag
válasz
DravenMoral
üzenetére
Nem hiszem, hogy ez lenne a megfelelő, hiszen csak fel kellene villania a belépési lehetőségnek a BIOS-ban.
-
poirot
őstag
válasz
DravenMoral
üzenetére
A fast bootot kikapcsoltam még az elöző monitornál.
-
D55
senior tag
válasz
DravenMoral
üzenetére
Na igen, az egymagos teljesítmény... A tesztekben manapság alig foglalkoznak már vele, holott online játékokban tapasztalataim szerint a mai napig kritikusan fontos, valahogy egyszerűen vannak olyan logikák ezekben, amiket látványosan nem tudnak többszálás megoldásokkal tehermentesíteni. Ezért is választottam most nemrég jómagam egy 13600K-t... Volt nekem is 3. gen / Ivy i5, egy sima kis 3350P, de az majd 7 évig kiszolgált, mire kezdett elfogyni. Utána váltottam egy Ryzen 5 3600-ra, amit akkoriban még agyon dícsértek mindenhol, hogy játékra végtelen mértékben elég (pont mint ahogy manapság meg a 3D V-Cache-es X3D típusokat magasztalják). De helyette nekem 1-2 kevésbé optimalizált alkotásban nekem már tavaly kezdett kevés lenni, mire ez évben meg meg is adta magát az alaplap, úgyhogy nem volt kérdés merre "vissza"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túraautó topik
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Google Pixel topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- 4x4Gb DDR4 2400Mhz XMP BALLISTIX RAM
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest