Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
Sziasztok!
Sajnos többször is kékhalállal dob ki a gépem, múltkor leírtam a hibakódot és utánaolvastam neten vagy ezer forumon! Mindent megcsináltam amit ajánlottak, de semmi sem használt, így eljutottam az utolsó megoldáshoz amit nehézsége miatt tettem a végére, ez pedig a BIOS UPDATE! Nos halvány lila gőzöm sincs h mit kéne leszednem vagy mit kéne megnéznem...láttam vmi olyasmit h leszedek egy fájl-t aztán EZ FLASH-be rámegyek és átírja amit kell, de nem tudom mit kéne leszednem és nem mertem belekezdeni! Tehát ha vki el tudná magyarázni kicsit szájbarágósan h mit kell csinálnom azt megköszönném, aki esetleg konkrét fájlnevekkel és utasításokkal segítene (alaplapom fajtája alant olvasható) azt pedig isteníteném!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest