- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz Kai_Rong #5564 üzenetére
Nekem PC-n <lásd adatlapom> SSD-re telepítve is elég bitang lassú volt. Ennél már csak a GTA V töltött több ideig. Szerencse, hogy nincs olyan gyakran töltőképernyő benne.
Magát a játékot nézve, jóval többre számítottam - valószínűleg saját magam sok éven történő felhypeolása után, de eléggé közepes lett nekem.
Harc nagyon clunky, a karakterek mindig lassan reagálnak az akciókra, végig olyan érzésem volt, hogy lassított felvételként megy az egész játék. A partys kombók kötelező animációi is nyűgként jöttek elő a harmadik használat után, amik tovább lassították a harcot.
A sztoriban lett volna potenciál - a DLC-kkel még nem játszottam - de nagyon elsietettnek érződött, kár, hogy a többi kiegészítőt elkaszálták. Ugyanúgy ahogy az is nagyon kár, hogy elkészítettek egy rekord méretű világot, de úgy teng az ürességtől, hogy azt rossz nézni. Az egész 100km^2-t bejárva van 13 dungeon fegyverekért és ennyi volt a content.
A jumpscare zónában meg párszor nem sokon múlott, hogy hozzábaszarintsam a kontrollert a monitorhoz...Lassan érik egy újrajátszás, hátha most jobb lesz, mert a túlhypeolás mellett azt is meg kell hagyni, hogy közvetlenül a Nier:Automata után vettem elő, az meg számomra all-time top 3 game.
Más:
A gőzös játékboltban éppen SAO sale van, kinek melyikkel van tapasztalata, melyik milyen jó, hosszú, melyikkel érdemes leginkább játszani?Sword Art Online: Fatal Bullet
Sword Art Online: Lost Song
Sword Art Online Re: Hollow Fragment
Accel World VS. Sword Art Online Deluxe Edition
Sword Art Online: Hollow Realization Deluxe EditionD4: hunPH, nonsense#2596
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 1TB SSD ,2 év gari, JSAUX RGB hátlap, hordozó tok, szilikon tok, üvegfólia!
- PS4 Slim - Playstation 4 Slim (Rengeteg Játék!) SONY PS4 1 TB
- PlayStation 5 lemezes (ps5)
- Onexplayer X1 11" 64GB DDR5 RAM 4TB SSD Intel Ultra 7 155H GAMER konzol handheld pc laptop atomerőmű
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST -SW-HOGWARTS-CRASH BANDICOOT FRISSíTVE 01.19.