Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
Hali!
Én is nemrég akartam venni 19''-os Belinea monitort, de inkább egy 17''-os LG-t vettem ,hogy miért?
Mert:
-Minkét monitor Flat lett volna, de az LG valahogy sokkal Flat-ebb és szebb is a képe!
-A 17''-os LG (795) elektronikája tud annyit mint a Belinea 19''-a tudott volna.
-Nekem valahogy nem tetszett a Belinea nagy ormótlan LEGO gombjai, inkább az érintőgombos jön be.
-Ha nem filmezel egyfolytában és rajzolsz, hanem inkább netezel, akkor a 17-es jobb szerintem, mert az 1280*1024 vagy a 1600*1200-as felbontás ami ugyebár a 19''-nál kell az túl összehúzza a neten lévő szövegmezőket, ha viszont leveszed kisebb felbontásba akkor meg bazinagy betűket kapsz.
-A 19''-osnál keresgélheted a dolgokat ám rendesen, vagy nézd 1 méterről, de akkor meg ott vagy ahol a 17''-al!
-Az igaz ok amiért nem vettem Belineát, annak ellenére, hogy sok (kb 8)haveromnak is ez van, hogy a legtöbbjüknek maszkhibás a monitora. Maszkhiba alatt a képernyőn megjelenő kis csíkokat értek. Eleinte egy, aztán kettő és így tovább, míg lassan az egész monitor tiszta csík nem lesz. Jah és a monitorokat nem minden esetben cserélték ki (igaz ez bolt függő).
Hogy miért hasonlítottam az LG 17-esét a Belinea 19-eséhez?? Mert egy árban vannak!
Hát ennyi!
De néha azért még elgondolkodom rajta mi lett volna ha ....19''......
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bittorrent topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Energiaital topic
- Xbox Series X|S
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest