- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
dr. rozmark
tag
Régi BIOS sem segített!!!
Akkor megy vissza a drága, s majd helyettesíti a jó öreg 7500-asom.
Köszi Mindekinek!
És hogy egy kártyával gond van... Előfordul a legjobb családban is! Én csak rábeszélni tudok mindenkit erre a kártyára. -
Elrood
őstag
Én is ram hibára tippelek.
Geforce2mx400 ramja is elszállt hajdanán. Akkor mindig csonttá fagyott a rendszer, rendszerint már bootoláskor. Nálam piros függőleges csíkok jelentek meg. Erősödtek, majd behalt az egész és fél órán belül a gépet nem lehetett elindítani.
Szerintem is vidd vissza, kérd meg őket, hogy 3dmarkot vagy valamilyen más vidkártyát terhelő cuccot indítsanak el, mert ilyenkor pár másodperc múlva előjön a hiba és csonttá fagy minden. -
Ploszi
senior tag
ha van addig VGA-d amíg garanciában szarakodnak vele, szerintem, us gondolkodás nélkül vidd vissza! ha nincs, akkor érdemes a régi bios-sal próbálkozni :)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
dr. rozmark #4 üzenetére
szerintem is vidd vissza a boltba, elvégre az ő dolguk, hogy sakkozzanak vele, hogy mi lehet a baja. mondjuk nem hátrány, ha tényleg megnézed előtte egy (vagy több) másik gépben, és ha tudsz, akkor keresel könnyen reprodukálható hibákat, hogy esetleges okvetetlenkedés esetén megmutathasd, hogy ''ezt csinálja''... esetleg képernyőfotók is lehetnek szerintem.
ha lesz fejlemény, tudasd léci, mert én is 9500pro-ban gondolkodom, és a BBA is szóba jött, de most várakozó álláspontra helyezkedem egy darabig... -
dr. rozmark
tag
Még másik gépben nem volt alkalmam kipróbálni, de én is gondoltam rá. A hétvégén megpróbálkozom másik géppel is.
Ne süssem esetleg vissza a régi biost?
Köszi a véleményed! -
klepto
addikt
Gond van a kártyáddal? Ráadásul enyire komoly? Másik gépben is csinálja?
Ha igen, és csak 2 hónapos, akkor ki a francot érdekel, hogy mi lehet a baja ;] Vidd vissza a boltba, gariba cseréljék ki egy újra, azt szenvedjen vele a forgalmazó, vagy a gyártó :t
Szvsz a hibaleírás ram meghibásodásra, vagy elszállásra utal. -
dr. rozmark
tag
Senki?
(A Radeonos topicot olvastam, ott nem találkoztam hasonló problémával...) -
dr. rozmark
tag
A helyzet a következő:
Van egy 2 hónapos BBA Radeon 9500Pro kártyám. A gondok akkor kezdődtek, mikor a catalyst 3.4-et feltettem. Ettől rommá fagyott a gép, csak a restart segített. Szóval az új meghajtót hagytam a fenébe.
Visszetettem a 3.2-t, de mintha a kártya nem lenne a régi. 3DMarkokban meg-megjelennek elég durva pixelhibák, általában mindig ugyanott. A képernyőn, ha szöveget jelenít meg, néha egy-egy betű ''lecsúszik'', de ez kiszámíthatatlan jelenség. Továbbá gyakori, hogy a Windows asztalon, vagy fekete háttér esetén lila-kék függőleges csíkok észlelhetők. Ezek korábban sosem voltak!!!
Szűz, újratelepített rendszernél, Radeon 7500-as karival semmi gond nem jelentkezik!!! A 3.4 is tökéletes. Semmilyen beállításon nem változtatva kicserélem a 9500Pro-ra és összeomlik az egész rendszer.
Tehát szerintem nem az alaplap vagy a Windows a hibás.
Kérdésem:
1. Miért nem jelentkeztek ezek a tünetek korábban?
2. Az egyetlen dolog, ami még felmerül bennem, hogy biost frissítettem néhány hete, de nem tudom, ezzel magyarázható-e a probléma?
3. Hány volton megy egy ilyen kari? Nem lehet, hogy a bios rossz feszültséget ad szegénykémnek?
4. Visszavigyem a boltba?
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Óvodások homokozója
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest