- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
bandi0000 #128248 üzenetére
Ismerem ezt a true black betegséget, én szerencsére negatív vagyok, teljesen hidegen hagy, hogy a fekete fényereje 0 vagy 0.15cd/m2.
A színek sem túlzottan izgatnak, IPS-en is lehet szépeket alkotni. Főleg, amennyire egy telefonnak kell. Viszont a régi Amoledek túlszaturáltságától és zöldes árnyalatától a falra másztam.
A beégések és egyéb egyenetlenségek is rendszerint szoktak zavarni. Az a vicc, tökéletesen ellennék egy olyan IPS kijelzővel, ami a mostani telómban van, csak nagyobbal. De hát nincs.
Nálam sajnos legalább 4-5 évet ki kéne bírnia, nem szeretem gyakran cserélgetni, sajnálom rá a pénzt. Igazából a mostanit se cserélném, ha nem lenne szegénykém olyan tetű lassú. Sajnos már amikor vettem sem volt csúcs hardver a SoC ami benne van, 2*1Ghz Cortex A9-el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Exkluzív órák
- [TAPASZTALAT] Philips Evnia 27M2N3500NL/00 – Meglepően erős, meglepően olcsón
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest