- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt mindenkinek !!!
@kakaska:
@szusz: nekem a bal oldali jon be
@ormanyos: kinek mi az izlese....szeretem a teltebb fenekeket, fekete hajat kek szemmel kombinalva !
@macska: vegyel vegyel....koltsd a penzed. En egybol SLi-t vennek !
(Hulye fax, menj inkabb el az asszonyal valahova kirandulni vagy egy hosszu hetvegere...menj olyan helyekre ahol meg nem jartal....vagy vegyel masvalamit, mit tudom en...olyan dolgokat amire szukseged van...muvelodj.....ne fizess ki egy rakas penzt azert hogy 10-20 %-al erosebb kartyad legyen. Nem lesz 100 FPS-ed BF3-ban hanem mondjuk 110...big deal. Tanulj az esetembol ! Akkor csereld majd a kartyadat ha ugy erzed hogy mar keves a jatekokhoz.........)
@paripa, @ormanyos : akkor ti ketten megosztjatok a kozepsot.
, jol el fogtok szorakozni....majd lehet ti is az osztriaba fogtok jarni !
@startova: jo dontes !
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest