- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt mindenkinek !!!
@kakaska:
@szusz: nekem a bal oldali jon be
@ormanyos: kinek mi az izlese....szeretem a teltebb fenekeket, fekete hajat kek szemmel kombinalva !
@macska: vegyel vegyel....koltsd a penzed. En egybol SLi-t vennek !
(Hulye fax, menj inkabb el az asszonyal valahova kirandulni vagy egy hosszu hetvegere...menj olyan helyekre ahol meg nem jartal....vagy vegyel masvalamit, mit tudom en...olyan dolgokat amire szukseged van...muvelodj.....ne fizess ki egy rakas penzt azert hogy 10-20 %-al erosebb kartyad legyen. Nem lesz 100 FPS-ed BF3-ban hanem mondjuk 110...big deal . Tanulj az esetembol ! Akkor csereld majd a kartyadat ha ugy erzed hogy mar keves a jatekokhoz.........)@paripa, @ormanyos : akkor ti ketten megosztjatok a kozepsot. , jol el fogtok szorakozni....majd lehet ti is az osztriaba fogtok jarni !
@startova: jo dontes !
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!