Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem marad hely a szupertelepnek a Xiaomi kameraszettje mellett
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Lacielvtárs #127695 üzenetére
Aki éjszaka legény, legyen nappal is! Tudom, re nem vagy az, nem haragszom!
Heki: Ennél újabbat nem tudtál volna mondani Kicsit korábbra gondoltam.
Bandi: Az megint más, mint, hogy a friss szerződéssel mit ad el... másról beszéltünk.
Methionyl: Csak Elát falja az apjuk!
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
Methionyl
senior tag
válasz Lacielvtárs #127678 üzenetére
Reggelt
Ha a hangszóró szórja a hangot , akkor a hangfal falja a hangot?
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz #Morcosmedve #127694 üzenetére
aludtál az elmúlt pár évben? kötelező most már előfizetés lejárta után függetlenítenie a telókat a szolgáltatóknak, de pl a telekom asszem kapásból függetlenként árulja őket
Xbox One: bandymnc
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #127694 üzenetére
Note 8 lö telekom, pl.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
válasz #Morcosmedve #127692 üzenetére
Mondom én hogy itt sunnyog
Egy igazi férfi, kavezik"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
bandi0000
nagyúr
válasz hackeeeee #127690 üzenetére
ebben az esetben megéri előfizuval venni, + ott a kamat mentes részlet is
én csak azért vagyok mérges mert eddig, volt fősulis csomag, 2 giga net, 100 perc 3 számra lebeszélhető és 2600ft, most ezt elvették, és ha ezeket akarom, akkor 5400ft ba fáj
-
bandi0000
nagyúr
válasz hackeeeee #127682 üzenetére
én is akarok már venni 1 éve de most már meg is várom vele a következő samut, vagy ami lesz jövőre
más:
jó nagy parasztvakítás ez a telekom hűségprogram stb, én mint régi előfizető arany kártyával, se kapom olcsóbban a telefont, mint aki teljesen új előfizetőként venné meg ugyan azt a telefont...pedig régebben sok urbán legendát hallottam arról hogy ingyen telefonokat kaptak stb stb
-
válasz Habugi #127683 üzenetére
Hujujjj, ez rosszabbul hangzik mintha írnál
De jogos, kell a pihenő, bár ami itt zajlik, néha olyan 'pihentető' hogy már lassan agykarosultak leszünkUgye morcos mackó?
Tuti itt van már, csak sunnyog, és inhalal a kávéja fölött[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #127681 üzenetére
8-9 hét szünet után elég szokatlan feljönni és minden alkalommal hablatyolni valamit, többnyire csak olvasok egyelőre de itt vagyok, figyelek!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #127677 üzenetére
A HDR számomra parasztvakítás, még mindig, főként monitorban. TV-nél, filmeknél más a helyzet. Játékban kell, hogy támogassa is.
Engem az AOC-ről "lebeszéltek" annó, így lett a ROG. amire szintén 3 év gar van, és w-led-es.
A VA van akinek bejön, van akinek nem. Múltkor ezt beszélgettük itt a medvével. A fekete jobb a VA-val, plusz nem lesz glow, mint ami előjöhet az IPS-nél. Viszont a színhűség jobb az IPS-nél, főként kalibrálás után.
Hozzáteszem, miután 80cd-re bekalibráltuk a ROG-ot, (8-as fényerőn használom a 100-ból) azóta itt sincs gond a feketével.
Más, vettem töltőt az S7-hez.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
válasz Habugi #127679 üzenetére
Hablatyiiiiiiiii, neked issssssss
Tok ritkán látlak, ennek van különösebb oka, vagy 'csak' ignoralod virtuális orcankat , vagy csak van fontosabb dolgod is az életben[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
bandi0000
nagyúr
válasz MiklosSaS #127677 üzenetére
Samuban van HDR, a többiben ha jól láttam nincs
AOC ben én sem bízok de évek óta a piacon van és egyre komolyabb monitorokat csinálnak, árban meg ugyan ott mint a többitöbbet nem tudok segíteni, IPS meg VA panel passz, sztem a samunak jó lehet a képe ha már qled meg hdr de az se mind1 milyen hdr...
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #127678 üzenetére
Jáúú rheggelt elvtársUrunknak iss!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
jó reggelt mozi mentes Urakok
-
MiklosSaS
nagyúr
Na, akkor ugy latszik marad a Vega, nem tokeletes de hasznalhato. Most mar csak egy kijelzo kellene...ebbol a harombol valasztanek. Otletek? Velemenyek?
AOC AG322QCX ....e AOC...nem bizom a markaban...egyaltalan. Visszont 3 ev garanciat adnak hozza....nem is draga...hajlitott...VA panel..1440p...144 Hz.
Acer XF270HUA - turheto minoseg, jok a velemenyek rola. IPS, 1440P, 144 Hz....27" .
Samsung C27HG70. Ez a legdragabb...akinek van dicseri...akinek nincs az nem ajanlja...VA ...1440p...144 Hz...HDR..
Tehat?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
törölt tag
válasz Jakuskacsa #127673 üzenetére
Nemtudom, de most hogy mondod , mióta kint vagyok, csak piros műanyag pohárból ittam ha műanyag pohárból ittam
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #127672 üzenetére
ezt már pár napja olvastam... azért egy családi ház ára lesz amire rendbe rakatja... vagy heineken doboz lesz belőle oszt akkor is jól járunk... igaz laccika...
Laci, amúgy akartam kérdezni, amcsiban nem lehet más színű műanyag poharat venni mint piros? Mert minden filmen csak olyan van... de most komolyan...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
Hú gyerekek! Elég hitvány ez a lenovo G50 a 4gb rammal, de az új firefox nagggyon pirít rajta !!!!
A réginél megszoktam hogy tabok között gondolkozik, meg lassabban tölt. De ez az újjal megszűnt. nekem teccik !
-
Whysperer
addikt
válasz norbert1998 #127668 üzenetére
reménykedtem lesz másik megoldás mert a hálóban is van egy TV és azt is akartam vezérelni vele mikor filmet nézek madj róla. HDMI stickkel. az meg kicsit több mint 5-6 méterre van
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
Srácok. Tid tudtok olyan megoldást,hogy mondjuk a TV elött szeretnék játszani,deeee nem szeretném lecserélni a logitech mx518-t és abban nincsn wirelesses. ,hogy valamo olyan wirelesses egység amibe beledugom az egeret meg a billentyűzetet és az az egység communicálna a géppen wirelessen keresztül.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #127657 üzenetére
Nágyon sukár ez a LED beállítás, na jó tényleg nem rossz ez a fény
-
Jakuskacsa
senior tag
Játszotok Ti is? Az utsó kérdésben az AdobeRGB színtér kérdésben én 2 monitort is találtam a mi jó.. segítsetek már egy picit priviben.... most akkor melyik a jó válasz?
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Whysperer
addikt
Halihó.
na már jóbb mozgásban mint a t1000-es majdnem 8) [link]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Popes #127659 üzenetére
Gusztusos, karácsonyra mi is csinálunk.
Tavaly mézes ágyas pálinkát csináltunk. Egész finom voltViszont tavaly például, szerintünk véletlenül, vegyes penészes, szar alapanyagot vittünk, és valahogy málna izut kaptunk. Én még azt is elhinném, ha véletlen elcserélték valakivel.
Amúgy 1000-ert főzték, apám munkahelyén 3500-ert megy húsvét után.
[ Szerkesztve ]
-
Popes
őstag
válasz norbert1998 #127658 üzenetére
Nem attól függ hogy mennyi leve van, (a szilvám is szinte csak lé lesz mikor kiforr) a gyümölcs cukortartalma és hogy azt hogy sikerül a forrás közben alkohollá alakítani határozza meg a cefre minőségét, és hogy hány liter pálesz lesz 100L cefréből.
Aki meg cukorral bassza el a jó páleszt a jobb kihozatal(haszon) miatt, a kezét törném el. (mondjuk amíg nem velem itatják a cukorcefre páleszt mindegy) 1kg cukor=kb 0.8L szesz(nem pálinka ) 1kg cukor 220ft,= 10xhaszon.
Vannak alacsony cukortartalmú gyümölcsök amiket "szokás" cukrozni hogy megérje egyáltalán kifőzetni de én azokat inkább hanyagolom.
Ilyen kis extrákkal viszont szeretek kísérletezni.
Deus ex machina
-
norbert1998
nagyúr
válasz Popes #127645 üzenetére
3kg cukor/100 liter cefre
A barack az jól adott, finom is, de a szőlő mindennél többet kéne adjon, mert nagyon sok a leve. Mikor vittük már egészen bor szerű volt, higsagaban, és nem is volt igazán suruje
Kacsa ó, nem én mondom ezt. Nekem magas, mint lónak a hátúszás
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Popes #127645 üzenetére
Tegnap este már nem volt kedvem írni, de megerősítem tényleg így van. Father is főzőcskézik, de ha minőségi piát akarsz, akkor alig van 100 literből egy pár liter minőségi cefre... szal lehet h norbikát átverték, csak nem úgy ahogy gondolja
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát ez a blackfriday elég lájt... Semmi extra akció.
Véleményem szubjektív...
-
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #127646 üzenetére
Yohoho ma éljük az amerikai bebaszas művészetet. Nekünk meg javában tart az este
-
Reggelt, és igen, ma végre győz a jooooo
-
Popes
őstag
válasz norbert1998 #127644 üzenetére
Nem hiszem hogy megloptak volna, minőségi bercencei szilvából (cukor nélkül!) készített minőségi cefréből(pektinbontó, fajélesztő, jól kezelve) kapok általában kb 100L cefre/13L páleszt.(elbaszot cefréből meg az sem ritka hogy csak 5-6L jön 100L-ből, nem nálam, mert én soha nem baszom el )
A barackhoz meg jó sok napfényt(cukrot) adhattatok ha annyit adott.
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
norbert1998
nagyúr
válasz #81556480 #127642 üzenetére
Yo, jó megloptak vaze'! Nemondja senki hogy 300 liter kiváló szőlőből 40 liter pálinka lesz
Kerdeztuk durván mennyi palackkal készüljünk. Azt mondja, 40 l körül. Hát decire pontosan 40 l lett a szőlő 300 literbol , a barack meg 120 literbol 21 liter lett.
Ha a postát fizeted, utánad küldöm Trumpisztánba[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
-
törölt tag
válasz norbert1998 #127638 üzenetére
Gratulálok a jövevényhez! Hány liter és hány fokos lett a drága ?
Egyébként ez az én jogvédett ménem, ára: másfél liter.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
norbert1998
nagyúr
Elkészült a pálinka
-
Methionyl
senior tag
Jó ez a Forza rendesen beszippantott. Csak ne lenne 38.7 lázam
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
inspiroyhome
senior tag
napot napot, mizu erre? Akárhányszor megfogadom hogy ismét aktív leszek, legalább 500 olvasatlant generáltok
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Methionyl
senior tag
válasz MiklosSaS #127613 üzenetére
Nálam a 8K tesztnél a GPU órajel meghülyül...kb másodpercenként ugrál fel re a szokásos lépcsőket pedig a hőmérséklet stabil..fura
SaS: minden alapon
Jah és..
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #127621 üzenetére
Van azért rendesen. Tegnap óta bármit csinálok vele 600-800 MHz körül ugrál az órajele (előtte 28-80 MHz között volt). A windows szerint 0-1 % load, de a kártya melegebb vagy 10-12 fokkal és a fogyasztásmérő is 90-95 W helyett 125-145 W mutatt üresjáratban. Valszeg valami vírus...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #127620 üzenetére
2-3 futtatás után nagyjából realizálódik az eredmény, szal ha még lefuttatná párszor egymás után, valszeg még hozna pár 100 pontot.
Ennek az eredményei annyira nem mérvadóak, annyira, sőt, ugye ez is csökkent kicsit a FCU után.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #127613 üzenetére
Köszi!
Itt azért látszik a hátrány.. Persze, nem túl sok, de azért van. 1080 eredmények.
Véleményem szubjektív...
-
-
Jobb reggelt
Offba rakom, nehogy valakit felebresszek"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz Mahrenburg #127614 üzenetére
cyka blyat
-
Mahrenburg
őstag
Где товарищ Лаци?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
stratova
veterán
Van ma vmi kisz@bott front? Másodjára altatom vissza a kis duracell nyuszit...
-
Methionyl
senior tag
válasz norbert1998 #127609 üzenetére
7500 volt a 50/25 net + telefon
most 8600ft 1000/200 net + telefonAsszem
[ Szerkesztve ]
-
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #127595 üzenetére
HA-ra visszatérve, vegyesnek érzem. Láttam hétfőn Forza Horizon 3 + DLC 8k..írok, hogy szia érdekelne megvan e. Vissza ír, hogy igen mikor jó nekem a tali. Megírom, hogy merre megyek + mikor végzek + fel is ajánlottam és még Budára is át megyek bármikor nekem mind1 hova kell menni.
Na hát választ nem kaptam
-
bandi0000
nagyúr
válasz Mahrenburg #127602 üzenetére
azon kívül h kurva hideg van, tudsz egyebet mondani?
-
Mahrenburg
őstag
válasz bandi0000 #127571 üzenetére
Ugyan, nincs mit, csak szerény kísérlet volt a topik szolgáltató jellegének erősítésére... Ha esetleg kíváncsi lennél az Antarktisz éghajlati viszonyaira, akkor arról is szívesen írok pár szót...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest