Hirdetés
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
worep
csendes tag
Szasztok
frissültek a versenykiirások,sajna a 2v2t nem sikerült megtartani,ezen a hétvégén viszont miniversenymaraton lesz vasárnap!!
addigra megprobálok felmászni rank 20ra
állando jelleggel keresek 2v2 társat!
jelenlegi deckem(csomo bonusz lappal ha kell)
-Frost mage
-Ice Guardian
-Frostbite(shadow)
-Home Soil
-Ice Barrier
-Ice shield tower(ha valakinek van baráti áron vennék még 3at
)
-Lightblade(shadow)
-Glacier shell
-Wintertide
-Master Archers
2orb
-War eagle
-Skyelf Templar
-Gravity surge(frost)
-Lyrish knight
-Area ice shield
-Kobold trick
-Coldsnap
3orb
-Ward of the north
-Lost Vigil
-Silverwind lancersA deck mindig változik(mivel sokféle lapom van bele),így tudom más deckekhez idomitani,csak 100+lvl deckel vagyok és a társamtol is elvárom ugyanezt,meghogy birja h én lassu vagyok!
-
worep
csendes tag
Gyerekek!
Február 13.-án(vasárnap) 1v1 PvP verseny!
Infomációt találhatsz az alábbi linken:Sok sikert mindenkinek aki indul!

üdv
worep
-
worep
csendes tag
Szavaztam én is,sok jo lapot kell foylton kituszkolnom a paklibol ugyhogy kell a több hely
( és csak 1 db 3 orbos lényem vanXD)a topic elkészült itt lehet majd birizgálni:
http://logout.hu/bejegyzes/worep/battleforge_pvp_versenyek_magyaroknak/hsz_1-50.htmlkésőbbiekben akkor majd felkerül tigris oldalára is(amint lesz rá módom)
ki rakom a sima bfes forumra is a linket. -
worep
csendes tag
fantasztikus..most kapok agyfaszt,beírok 5 karaktert a névnél és "checking availability" néven pörög a töltés,és cseszik tovább haladni.Nem vagyok ilyenekben pro de több böngészővel is próbáltam,nem jött be,meg alul vmi google analytics.comot ad ki címnek..nem vagyok profi de ennek nem úgy kéne lennie,ha már csekkolja a mailt meg a envet h fog 1 databaset,ami a szerveren van és szimplán egyezteti az általam beirt dolgot az ott lévőekkel?
-
worep
csendes tag
elnézést de hogy tudok 1általán regelni oda ahova a linked mutat?
,megcsinálom akkor majd oda csak fel kéne vhogy regelnem
-
worep
csendes tag
Sorry,de hirtelen csak ezt találtam
,amugy ott van a topicom persze ha vkinek van jobb helye ahova kitehetnémm nyugodtan szoljon,v esetleg átrakom ide logoutba. -
worep
csendes tag
Hellosztok!
Versenyt indítok,amennyiben érdekel a dolog titeket(több versenyt is akár).
Részletek blablabla itt található:http://www.battleforge.hu/forum/viewtopic.php?f=14&t=4854&sid=72e32059fece1e72b36da0630bde5d19
Jó szöszmöszölést és midnen épitőjellegű hozzászólást szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

( és csak 1 db 3 orbos lényem vanXD)