- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
láttam a turtlegun-t az nagyonn komoly, most pvpztem egyetxd nagyon kikaptam az alappaklival, tegnap mondjuk egy fire pakitól hát mozdulni nem bírtam kb. firedancer meg az a torony és bevédte középen az orbot meg a powert a többihez meg igy már hozzásem tudtam szagolni mert a firedancer szétszedett a torony meg fedezte. komoly volt. ma shadow pakli azért itt már nem olyan gyorsan kaptam ki, itt még 2orbig is eljutottam.. mind1 az már nyilvánvaló hogy a pvp egy teljesen más mint a pve, semmi sem számít csak az hogy menj az orbhoz védd be és minnél több power. kiváncsi leszek ha lesz paklim sikerül e nyernem

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest