- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
"Azért mert pl a frostnak 3 orbra ott van 3 xl egység
a shadownak meg egy"
Akkor mostmár tényleg nem értelek. Ha csak pve szempontot nézzük akkor miért zavar téged, hogy nem XL hanem L egységek vannak? Ráadásul a shadow szerintem igen erős T3on. Erős egységek: van távolsági, siege, légi, erős tank és trükkös egység is, jól használható épület és vannak spellek is még ha nem is enlighenment szintüek. Mindez a többi színhez viszonyítva nagyon olcsón...."az egységek iylesfajta arányát meg kéne tartani mind a 4 színbe..."
Nem, szerintem nem kéne. Ilyesfajta "látszat balanszolások" teljesen feleslegesek, az egyetlen ami fontos, hogy a színek teljes egészükben(!) jól kiegyensúlyozottak legyenek (és igen, azt elismerem, hogy ebben a nature jelenleg OP, de ez nem az XL egységek aránya miatt van).Még csak az sem kell, hogy minden map-re egyformán jó legyen mindegyik, elég ha a játék egészét tekintve (PVE) hasonló erősségüek, szerintem ettől lesz változatos és szórakoztató a játék."De innen nyomja még vki pure shadowwal?"
Sosem értettem az ilyen jellegű kérdéseket, mert én próbálok minden pályára egyedi decket összeállítani, ezért még olyan sincs nálam, hogy main deck vagy ilyesmi. Szerintem így sokkal szórakoztatóbb a játék és nem feltétlenül kell ehhez 30Kt költeni, néha meglepően egyszerű lapokkal is lehet nagyon hatékonynak lenni egy-egy pályán. Hogy a kérdésre is válaszoljak: van néhány pálya, ahol az első két orbom shadow, de pure deckem egyáltalán nincs (nem vagyok "pure fan").
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magisk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Sony Playstation 5 Pro 2TB/ 36 hónap garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest