Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Veiled Bride
őstag
válasz
Lendova
üzenetére
Pontokat foglalok, igen biztos csak púp vagyok a többiek hátán.
A win% meg ilyen szempontból nem mérvadó mivel ez egy csapat játék. Egyedül nem lehet megváltani a világot. Ha bekerülök egy olyan csapatba ahol senki sem azt csinálja amit kell rajtam kívül, akkor vereség a vége. :) Én megyek pontról pontra aztán lesz ami lesz.
A win%-om 45.5. Kizárólag conqvest-et játszok. Eddig azon ment a sírás hogy senki sem azt csinálja amit kell, én conqvest-ben pontokat foglalok de lehet hogy csak púp vagyok a többiek hátán. Ok. 
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A win% meg ilyen szempontból nem mérvadó mivel ez egy csapat játék. Egyedül nem lehet megváltani a világot. Ha bekerülök egy olyan csapatba ahol senki sem azt csinálja amit kell rajtam kívül, akkor vereség a vége. :) Én megyek pontról pontra aztán lesz ami lesz. 
FollowTheORI
IntelKiller7