- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
H1LTI
csendes tag
Megosztanám veletek pozitív tapasztalatomat az ea supportal kapcsolatban.
4 napja nemsikerült gépközelbe kerülnöm. örömmel ültem le ma hogy bf ezzek picit.Logolnék be semmi, nézem az emailt egy deepmobs.ru emailcimre váltottak.
Hmm érdekes...
Gondoltam securitys queston stb visszaállnak a dolgok.
Csakhogy ez az orosz szenny aztis megváltoztatta valahogy.
Másmegoldás nincs Ea support...
Elég kacifántos volt nekem mire rátalaltam hogy beszélhessek valakivel de sikerült.
Elsőnek egy robot írt ami mindenáron emailt akart változtatni mir rájott nem az a bajom át is irányított egy valós személyhez. Kért pár adatot küldött az emailemre egy kódot azt leírtam neki. Kért 2 biztonsági kérdést válasszal és 2 perc múlva helyre is állt.
Nemis gondolná az ember hogy foglalkoznak vele de 15 perc alatt sikerült renbe tenni a dolgokat. -
H1LTI
csendes tag
Icursionsról nemtud senki semmi?
-
H1LTI
csendes tag
Üdvözlet!
Valaki tudna adni egy kis infót az incursions megjelenéséről vagy valami open beta szerűségről amit lehet pörgetni? Sajna a closed beta regisztrációról lemaradtam.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest