Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Előrendelhető a Meizu 22
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Olyanra lennék kíváncsi, hogy batch scriptből hogyan lehet pl. az egér sebességét beállítani?
Azzal próbálkoztam, hogy Process Monitorral megnéztem miket módosít a registry-be, csak a "RegSetValue" műveleteket figyeltem, majd azokat exportáltam és utána a "reg import" parancssal meg vissza, az értékek át is írodnak(vagyis csak a duplaklikk sebessége, az egér mozgásé nem), de mégsem érvényesülnek.
Ahogy néztem fájlokba nem ír, csak beolvas így gondolom azokon nem kell változtatni, több esetben is működik ez a módszer, csak itt nem.Gondolom az lehet a probléma, hogy nem olvassa újra a beállításokat, valahogy erre kellene rávenni.
Másik kérdés:
Hogyan lehet több fájlt másolni egyszerre, ugyanabba a könyvtárba, ha a "*.kiterjesztés" nem jöhet szóba?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest