Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubran
tag
Remeltem, hogy talalok forumot ehhez a jatekhoz

En csak a masodik napon vettem meg, mert elson nem ertem ra, de mostmar kezdek belemerulni, amennyire idom engedi.
Regota vartam mar egy ilyen jatekra es megadatott
Jobban orulnek en is, ha nagyobb hozzaferes lenne a dolgok alakulasahoz es belatas a termeles es az elet menetebe.
Persze a szorakzas a fontos, de a magam reszerol en az achievement gyujtest tuztem ki celul, mert nem szeretem, ha a dolog celtalan mennek.Amit en eddig a leginkabb zavaronak talalok, hogy pl az iron es a szen kifogyhat. Erre ma eszmelten ra es szomoruan vettem tudomasul, hogy nem mehet addig a moka, ameddig en szeretnem, mert ha kifogy az iron, akkor nincs szerszam es megette a fene.
Ez elott sem talaltam konnyunek a jatekot, ami jo, mert fokozza a kihivast, de igy reszemrol mar belepett az idokorlat is, ami azert rakott a nehezsegre egy lapattal.
Egyebirant orom, hogy lett foruma

Kellemes perceket mindenkinek

Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest