- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Ezzel vitatkoznék. A K.O.T.O.R. 2. igenis jó játék volt, pusztán elmaradt az első rész színvonalától. De ezt egy olyan céggel szemben, mint a BioWare, még megbocsájthatjuk. A Neverwinter Nights második része is jó lett szerintem, én végigvittem a Mask of The Betrayer-el együtt, és nem bántam meg. Más kérdés, hogy az eredeti első résszel szemben ezeket csak egyszer volt lelkierőm végigjátszani - Lineáris volt a történet, ez egy RPG-ben öreg hiba.
A Baldur's Gate első két részével viszont hónapokat és éveket töltöttem el. Minsc és Boo voltak a kedvenceim...
Na, de vissza a topik témájához:
A játék címe többek szerint "Baldur's Gate III: The Black Hound" lesz, mivel 2001-ben jelentették be, hogy készül a Baldur's Gate sorozat következő epizódja, amin a Black Isle Studios dolgozik és egy teljesen új 3D-s motorra épül. A projectet "Jefferson" és "FR6" néven is emlegették, és sokáig ezt tartották a tényleges folytatásnak.
Azonban kiderült, hogy a "The Black Hound" valójában egy kiegészítő lesz a Neverwinter Nights 2-höz. Akit érdekel, az elolvashatja az interjút, amit Josh Sawyer-el készítettek, aki a fő tervezője a projectnek:
-
Doom
aktív tag
Azért a Kotor2-t nem nevezném gyengusnak...
Én nem is tudom, örüljek-e vagy ne. A BioWare a BG2 kiegészítőjével lezárta a sztorit, ha jól emlékszem, és ezzel együtt így is "trilógiaként" emlegetik egyes helyeken.
Mondjuk ez a "technológiai durrantás" nem egyszer sült már el rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- CNC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest