- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wooqt
csendes tag
-
wooqt
csendes tag
Utána olvasgattam és több helyen írták az alaplapi bios frissítést az újabb kártyáknál régebbi alaplapokban (esetemben 4.gen intel). Este nekiesek
-
wooqt
csendes tag
Ja igen azt mindkét állásban próbáltam de nem ment. Igazából az volna a kérdés, hogy lehetséges az,hogy 2 azonos kártyából ugyanabban a gépben próbálva csak az egyik ad képet úgyhogy az otthoniban az is működik.
Mi lehet köztük a különbség? Nézi a serialt valami?
-
wooqt
csendes tag
Sziasztok.
Nemrégiben vásároltam 2db 1660 super-t céges gépekbe (elég jó áron volt). Viszont beszereléskor csak az egyik kártya adott képet. Legújabb driverek, frissített win 10, slot és kábelcsere, másik gépben, szóval amit tudtam kipróbáltam. Elkönyveltem,hogy akkor az egyik rossz de még adtam neki egy utolsó esélyt és betettem az otthoni gépembe. Persze tökéletesen működött... Hallott már esetleg valaki hasonlóról vagy van ötletetek? Nem tudom érdemes e garanciával bajlódnom, főként,hogy működik csak nem jó gépben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC