- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. Valakinek van tapasztalata tesla c2050 3gb kártyával? Nem játéra tervezve, munkára természetesen. Ezeket sli-be lehet kötni? Mert mondjuk a blender rendering nem igényli meg más program sem csak néztem van rajta lehetőség össze kötni. Milyen körülmények között működhet?
-
válasz
Vigneau #86183 üzenetére
A gyengébbik kártyára sikerült találnom egy olyan biost amivel a top órajelek mennek tehát nem 1020mhz hanem 1137mhz az alapórajel. Ha minden igaz ezzel a biossal meglesz a párja. Ha szerencsém van. Valószínű a másfajta memória okozza csak a galibát. Azért sem ment fel a másik kártya biosa. Ami samsung memoriás bios meg elsőre felment.
-
-
-
-
válasz
B.Á.L.!.N.T #86171 üzenetére
Nem lesz könnyü
Azért próbálkozok
-
válasz
B.Á.L.!.N.T #86166 üzenetére
Külsőre nem mondod meg. Igen az egyik a top ami 1201mhz ig boostol a másik a oc. Az 1137ig boostol. Csak a memoria is más benne ahogy beszéltük. Keresek egy olyan memoriás és biosos kártyát.
-
válasz
B.Á.L.!.N.T #86164 üzenetére
Egyszerün csak keresnem kell tipus azonos kártyát.
-
-
válasz
B.Á.L.!.N.T #86152 üzenetére
Sikerült felrakni a biost a kártyára viszont nem tetszik neki. Semmit nem tátni
megpróbálom valahogy vissza csinálni
akkor a bios dolog nem jött össze. Köszi a segítséget.
-
válasz
B.Á.L.!.N.T #86136 üzenetére
-
válasz
B.Á.L.!.N.T #86133 üzenetére
Nálam úgy nézki hogy
C:\nvflas\nvflas64.exe és a gtx680.rom
cmd-vel elinditom.
Aztán ezt írom be:
c:\nvflash>nvflash64 -6 GTX680.romMI az a --protectoff??
-
válasz
B.Á.L.!.N.T #86131 üzenetére
A instrukciok alapján bemásoltam az nvflas mappába a mit akartam frissiteni biost.
Elinditottam a cmd-t
ott amit mondtak beírtam aztán feketeképernyő vissza jött a kép és semmi változás.
Se a bios nem frissült se semmi.
Elvileg nem írt hibát a parancssorra.
Nem tudom mért nem sikerül.
Holnap lefotozgatok a folyamatot amennyire tudom. -
válasz
B.Á.L.!.N.T #86129 üzenetére
Sajnos nem segít. Mivel más bios van rajta így nem mennek szinkronba.
-
válasz
Vigneau #86124 üzenetére
Rendben.
Tehát lenne egy konfigom amit hobby céllal tesztelget amit annó nem tehettem meg.
Ebbe szeretném megnézni a 2db gtx 680-at játékok és bechmarkok ban.
Belinkelem a hibajelenséget a jelenlegi gpuz képet és magát a konfigot.A neten amit találtam instrukciókat az alapján próbáltam a gyengébb órajeles karira rátenni a másik bios-át.
persze halkan megjegyezném a gyengébbik kártya 1180mhz-en megy hiba nélkül. 1293mhz-ig boostol. (Soloban természetesen)
Szóval kérdés ez egyátalán megoldható vagy olyat szeretnék ami nem kivitelezhető?
Továbbá kevesebb pontot hoz a két kártya mint egy gtx 690. Pedig annál erősebbnek kéne lenniük mivel a 690-esben visszafogott gtx 680as magok vannak a fogyasztás limit miatt. -
-
-
-
Sziasztok.
Esetleg valaki tudna segíteni egy asus gtx 680 kártya bios frissitésében? -
-
Sziasztok. Van egy rtx 2080 ti zotac blower kártyám. Nos elvileg a gpu 1350 az alap és 1545-re boost-ol fel. A tényleges állapotában pedig fel boost-ol 1930mhz-ig is. De ami jellemző 1775 és 1860 között van folyamatosan ha mai játékokat játszom. Cyberpunk 2077, forza horizon 5 stb. Lehet ez modosított bios? Vagy gyárilag már ilyenek a kárták? Nem szeretném ha tönkre menne a kártya. Ez az első rtx-em előtte zotac 1080 ti amp exztreme-m volt. Ennél még nem volt ilyen. A válaszokat előre is köszönöm.
Jelenleg vízhűtés van rajta 40 fok főlé nem megy.
-
-
-
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy vennék egy astrock rx 6900xt és nem talàlkoztam még astrock màrkàval. Mennyire van rendben? Valakinek van tapasztalata? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest