- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy87
tag
válasz
Csupingo #62291 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséged, az első tesztek sikerültek.
A megoldás a következő lett:
Driver : 21.19.384.0 (2016.12.4)
AMD beállítások (Crimson/Catalyst):15.7.1 - itt max FPS beállítva 60 -ra
MSI After Burnerben az órajelek : GPU 1100-->1050MHz
Memória:1625--> 1575 MHz
Eddig stabil, gyors a rendszer és hozza a teljesítményt is.Még 1x nagyon köszi a segítséget!
-
jimmy87
tag
Sziasztok!
Adott egy MSI R7 360 OC 2GB GDDR5 videokártya.
A minap kicsit próbálgattam tuningolni. Egyszerű, amatőr módon, csak amennyit a Catalyst (Crimson) engedett. Picit emeltem a memória feszén.
Eredményeképpen tesztközben lefagyott. Azóta olyanokat csinál, hogy elindul, de az illesztő nem válaszol, villog a kijelző, viszont közben betölt a Win villogva és iszonyat lassan.Nem túl türelmes ember ként reset, 1-2x, utána tökéletesen működik. Játék alatt sincs semmi gond, hozza a teljesítményt, nem melegszik túl, driver sem fagy ki. Próbáltam drtiver újratelepítéssel, ugyan ez a jelenség, Win újra telepítéssel, ugyan ez.
Szóval kicsit tanácstalan vagyok... Abban gondolkozom, hogy veszek másikat. (itt egy kérdés, használtan nézegettem HD 7850-7870-eket 28-33e között, megérné-e ?)
Ha valakinek valami ötlete van, szívesen meghallgatom (olvasom), az "aki nem ért hozzá, ne csinálja" és hasonló kommenteket légy szíves felejtsük, nem vagyok teljesen analfabéta a témában, VGA-val most próbálkoztam először.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
jimmy87
tag
Bocsi, nem tudtam szerkeszteni, eredeti Win 7 Home Premium.
-
jimmy87
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem ide kellene írnom, de megteszem, hátha van valakinek ilyesmi tapasztalata.
Egy olyan problémám van, hogy újratelepítettem a rendszert, új driver van fent, ha kikapcsolom a gépem, majd vissza, kikapcsol az Aero, de ha csak újraindítom, akkor megy rendesen.
Asus Radeon HD4850 12.6 catalyst-al. Régebbi driverrel is ugyan ezt csinálja.
Ha nem megy az Aero, akkor élményindex újbóli futtatása sem kapsolja vissza, a media dekódolásnál leáll.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest