-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isike88
újonc
Sziasztok!
Nagy gondom van. Van egy Acer 5755g laptopom. Kb 2,5 éve vettem. Egy bő éve víz jutott a rendszerbe é selfáradt az alaplap. Elküldtem szervízbe, 8000-ért megmondták, hogy elromlott az alaplap, nem javítható és kb 100000 Ftért raknak bele másikat. Hazajött elraktam pihenni és most sikerült olcsón találnom, használt tesztelt alaplapot 90 nap garival egyenesen Kínából. Hamar meg is jött, azonnal beszereltem. Sajnos a gond ott van, hogy indítom. Led világít szépen meghajtó tudatja meglétét, képernyő villan egyet szürkén és visszasötetedik, ventillátor felpörög, majd le is áll. Olyan mintha menne, ha a dvd gombját megnyomom ki is adja a tálcát, de semmi ezenkívül. Projektort csatlakoztattam, hátha csak képet nem ad, de ma a probléma. Egyébként a rossz alaplappal is ez volt a gond. Azon szemmel láthatóan egyébként a zárlat okozta égési sérülések, a most vásárolton szemrevételezessel nem találok hibát. A kis kínai emberkevel egy ébként mindenki meg van elégedve. Egy rossz vissszajelzés sincs róla. Bármilyen tippet, tanácsot szívesen fogadok. Nem tudok rá többet költeni sajnos. Élőre is nagyon szépen köszönöm a segítséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged