-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nwcastl
csendes tag
A következő problémával fordulok hozzátok:
Win7 Ultimate 64bit alatt jött kb egy órával ezelőtt, hogy egy szimpla újraindítás után a power settings inaktívvá vált. Próbáltam utána olvasni több helyen is, de sajnos nem vált be egyik megoldás sem.
Az eddig kipróbált megoldási módok:
1. powercfg ‑RestoreDefaultSchemes
2. system restore point
3. új user beállítása adminisztrátor jogokkal
4. sfc /scannow
5. újraindítás csökkentett módban, adminisztrátorként (itt is inaktív)Egyik sem oldotta meg a problémát.
Valakinek van valami tippje?
-
nwcastl
csendes tag
Ezt és az ehhez hasonló beállításokat már minden féle verzióban kipróbáltam, de egyik sem segített. Aztán következett a google, de ott sem találtam megoldást. A helyzet továbbra is a következő:
abban a pillanatban, hogy lehúzom a laptopot a töltőről, a windows automatikusan aktiválja az 'Energy saving' sémát.
Természetesen tiszátban vagyok vele, hogy az üzemidő rövidebb lesz, de ez egyáltalán nem zavar, mert a töltőt bármikor vissza tudom dugni. A teljesítményre viszont nagy szükségem van, mert párhuzamosa futnak olyan programok (photoshop, indesign, illustrator és hasonlók), amelyek megkívánják az erőt. -
nwcastl
csendes tag
Sziasztok!
A következő kérdéssel fordulnék hozzátok:
Jelen pillanatban a laptopomon Windows 7 Ultimate 64bit fut. Minden alkalommal, amikor a hálózati töltőt lehúzom a gépről és az akksira váltok, a rendszer automatikusan 'Battery Saving' módba kapcsolja a gépemet, így minden alkalommal vissza kell állítanom ezt. Mivel ezen a gépen dolgozok a munkahelyemen és otthon is, ez naponta akár 3-5 alkalmat jelent.
Igaz, nem egy nagy probléma, viszont annál idegesítőbb. Miért nem képes azt a sémát megtartani, amit beállítok neki.Szóval a nagy kérdés az, hogyan lehet ezt megoldani? Hogyan lehet kiküszöbölni, hogy a tápkábel lehúzásakor a windows ne döntsön úgy helyettem, hogy ő inkább a battery saving módot használja, és lerántja a teljesítményt és a fényerőt, hanem hagyja inkább a 'High performance' üzemmódban, amit a kábel lehúzása előtt is használtam.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% Számlával! HP EliteBook 845 G8! Ryzen 5 PRO 5650U, 16GB RAM, 256GB SSD
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest