- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
kisorosz
tag
üdv!
szóval, van egy jó öreg lenovo 3000 n100as modellem, már 4 éves és semmi baja nem volt eddig. azonban ma lehet hogy kapott egy két vízcseppet a táskán keresztül a zsanérnál és amikor bekapcsoltam láttam egy fényes pontot, mint maikor felhevül egy izzószál v vmi és elkezdett gomolyogni a "finom" füst belőle egyből kikaptam aksit és tápot, azóta nem kapcsoltam be. (néha éreztem füst szagot a gép körül, akkor inkább kikapcsoltam, és nem használtam egy két óráig) mindez a zsanér belsejéből jött, kinyitva láttam be egy kicsit.
vmi tipp hogy mi mehetett tönkre, vagy mit csínáljak vele?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
kisorosz
tag
válasz
tserrof77 #22225 üzenetére
itt a proci foglalat alatt, az alu-borda, gumi bogyóval? ha nyomom ugyanúgy meghal.
Ózon: azt már az elején próbáltam. RAM-ot is néztem (tudtommal, amit beraktam az működik, de majd kipróbálom másik laptopban is.)
hejesírásó: működik a venti, felpörög majd beáll alap fordulatra.
-
kisorosz
tag
Jó reggelt
azt hiszem meghalt valamije a laptopomnakállandóan kék(halált?) háttérrel újraindul, szép fehér betűkkel kiír valamit (nem tudom elolvasni nagyon gyors, de van benne olvasható rész [számítógép, ezt eltudtam olvasni
]). Egy FuSi amilo LI 1705-ös gépecske, win proval. 2x512 RAM van benne. Próbáltam a ramokat kiszedni, egyiket megnézni, másikat, felcserélni a helyeket nem jött be
volt egy másik fél giga ramom (aminek működnie kell, mert csak csere miatt van nálam) azzal a is meghalt. próbáltam másik vinyóval, akkor is meghalt
csökkentett módban is.
mindig akkor hal meg, amikor a widows elkezd tölteni (XP-nél 1x megy végig a csík és die, win 7-nél pedig összeáll a 4 pont a logóvá, és bang), tehát bebootol, megkérdezi hogy csökkentett mód ,előző helyes konfig stb. akkor enter, elkezdi tölteni és kékháttér, és reboot.
Vmi ötlet?
Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Klaus Duran: 2025 dude
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest