- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
C2-01-es topikba írt a srác, ez mennyire biztonságos?
Próbálta más is már? -
meroly
veterán
Mivel "hivatalosan" nincs USB kapcsolódási lehetőség, ezért nem mindegyik kábel válik be sajna. Ugyanígy voltam anno a 6060-assal. Másodszorra sikerült olyan kábelt vennem amit elfogad.
De persze ettől függetlenül lehet nálad nem ez a gond, ha már a telefont is látja.
Úgy próbáltad, hogy a gépet úgy indítod újra, hogy be van dugva? -
meroly
veterán
válasz
Darkdeath102 #31672 üzenetére
Itt már kérdezted?
iPhone használók szakmai topikja - frissített #1(#31671) Irvkhf:
alapelvek
-
meroly
veterán
válasz
colopteso11 #31600 üzenetére
Akkor ha ez nem a panelen van, nincs gond. A panelen lévő csatlakozó gomb még rendben?
Lehet szerencséd lesz és vagy csak ezt a pici alkatrészt kell megvenni vagy legrosszabb esetben egy házat.
A régiből ezt nem tudod áttenni? -
meroly
veterán
válasz
colopteso11 #31592 üzenetére
Nincs szerencséd, bár nem tudom mi tört le pontosan, de a bekapcsoló gomb házilag nem cserélhető, rajta van a panelen.[link] Fogalmam sincs mennyiért tudnák megcsinálni, de nem érdemes a nokia szervizben kérdezni, hanem inkább valami gsm boltban.
fLeSs: arra figyelj, hogy melyik perc és melyik másodperc alapú. Tantusz-t próbáltad már?
Ja és a kérdésre a válasz igen, a független telefon megy minden szolgáltató sim kártyájával. -
meroly
veterán
válasz
HwAdokVeszek #31586 üzenetére
Lehet itt lenne érdemes megkérdezni: Bluetooth-headsetekről általában
-
meroly
veterán
válasz
flash- #31521 üzenetére
Ha munkahelyi hálózatra mentél rá és nagy multicégnél vagy, akkor elképzelhető hogy nem magyar IP címet kaptál. Nem értek hozzá, de engem fb pl valahova Németországba mutat melóból.
De ha emiatt azt hiszi hogy csalod akkor ott már gáz van....
Kimagyarázás ügyben javaslom felkeresni ez a topikot: Nők, nőügyek (az 1. hozzászólást olvasd el!) -
meroly
veterán
válasz
mmaattee315 #31480 üzenetére
Ha az újraindítás nem segített, akkor ezen már csak a szerviz fog
-
meroly
veterán
válasz
Hokunda #31471 üzenetére
Itt kérdezd: MOBILTELEFON / TARTOZÉK beárazás
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #31458 üzenetére
Nem, szerintem ez az óra amit te keresel, meg amit én is értek, ez nem képernyővédő. Ez valami alapértelmezett energia takarékos mód. A képernyővédő, mint funkció kikapcsolva kell hogy legyen ahhoz hogy el feljöjjön.
Hazaértem, itt van előttem egy 5130 (tudom nem 5310, de menü tök ugyanaz) és ugyanúgy működik ahogy leírtam.
5140 más tészta, azt talán 6230-hoz kellene mérni. -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #31455 üzenetére
Nyugi senki nem mondta hogy hülye vagy. Én is csak tippelgetek mert nálam bejött amit elsőre mondtam, meg is néztem másik telefonon. Akkor biztos azzal van összefüggésben hogy buheráltad.
Esetleg nincs valami speckó téma beállítva?
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #31453 üzenetére
A képernyővédő időzítőjével (attól függetlenül hogy ki van kapcsolva) tudod asszem szabályozni az elhalványulás idejét.
Nem tudom attól lehet-e, olyat még nem csináltam -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #31451 üzenetére
Ha a képernyő beállításoknál a képernyővédő ki van kapcsolva és alatta az energiatakarékos mód meg az alvás mód be van kapcsolva, akkor megjelenik (3110c-n tesztelve mert a 3720-ban már a v6-os van)
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #31449 üzenetére
Képernyővédőt kapcsoljátok ki.
Egyébként a 6-os verzióban már a vándorló óra is eltűnik egy idő után és teljesen kikapcsol a kijelző. -
-
meroly
veterán
válasz
Joe Swanson #31409 üzenetére
ZTE-t is néztem, úgy látszik külön nem árulják csak a telenor-nak lett gyártva, érdekes.
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
#47555584 #31390 üzenetére
A konfigurációs beállításoknál van ilyen, hogy "alap aktíválása az alkalmazásokban" (legalábbis régebbi nokiákon), ha be van konfigurálva rendesen a szolgáltatód, márpedig írtad hogy böngészés megy, akkor más nem lehet csak ez.
Ennyi használat mellett az akku ennyit fog bírni, teljesen nem tudod lemeríteni, max kikapcsolásig. Nincs értelme egyébként, bár én néha úgy szoktam. -
meroly
veterán
válasz
thotzoltan #31379 üzenetére
Tehát ha téged hívnak és foglalt vagy, akkor a hívó kap SMS-t? Erre gondolsz? Ezt ő tudja letiltani és hívásforgalmi tájékoztatónak hívják.
Avagy valami automatikus SMS lenne beállítva? -
meroly
veterán
válasz
Kreash #31376 üzenetére
Nem találtam az oldalukon, úgyhogy kérdezd meg itt: Nagy Vodafone topik
-
meroly
veterán
válasz
rootkiller #31188 üzenetére
Hát a C2-01-re nem sok tippem van. vCard-ot a suite nem olvassa szerintem, annak valami egyszerűbb excel lehet az inputja.
-
meroly
veterán
válasz
Thamiuj #31184 üzenetére
Erre gondolsz?
Megkérdezted itt? -
meroly
veterán
válasz
sztmorzsi #31120 üzenetére
Szerintem igen. Ha igazolod hogy a tied, akkor simán. Kérdezd még itt azért: Nagy T-Mobile topik vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot.
(#31121) Bozek: először én is ilyesmit akartam írni, de az is elképzelhető, hogy másik kártyával használta.
-
meroly
veterán
válasz
shakyka #31117 üzenetére
Vagy kérdezd itt:
Windows Phone felhasználók szakmai topikja (OFF tilos!) -
meroly
veterán
válasz
petrelli86 #31096 üzenetére
Nincs mit, ez gyors volt. A BT miatt lehet lassúbb ha lassú, mert maga a telefon HSDPA-t is tud.
-
meroly
veterán
válasz
petrelli86 #31093 üzenetére
Kábellel még nem próbáltam, de BT-vel simán megy. Ha vista/win7 van a notin, akkor csak simán a BT kezelőben párosítsd. Ott lesz majd az opció hogy csatlakozás.
Ha nincs BT a gépben, akkor a nokia suite-ban van szintén "tárcsázó" a kábeles megoldáshoz. -
meroly
veterán
válasz
PH-User #31025 üzenetére
Nokiaprogramok.hu-n nézted?
Attila xy: még egy telefon típust majd légyszi adj.
-
meroly
veterán
válasz
Aureal #30957 üzenetére
Lehet a készülék valahogy hozzárendeli az alkalmazásokat bizonyos SIM-ekhez, ez nem azt jelenti hogy az tárolja, csak hozzá párosítja és nem engedi más sim-el futtatni, ezt simán el tudom képzelni. Egy biztos, nem szolgáltatói "hiba", ha hiba egyáltalán.
Felváltva fogod használni a simjeidet benne? Mert ha nem akkor azzal amivel használod konfiguráld a telefont úgy ahogy szeretnéd és kész. -
meroly
veterán
Szolgáltatós topikban kérdezted?
Nagy T-Mobile topik
Nagy Vodafone topik
Telenor (volt Pannon) topic -
meroly
veterán
válasz
Lilla03 #30918 üzenetére
Azt hogy garanciális-e azt nem tudom, de ezen a linken gyártási időt látsz, abból már ki lehet következtetni.
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
flash- #30800 üzenetére
A GPRS/EDGE csak akkor meríti jobban, ha adatforgalom van, mivel ugyanúgy a GSM hálózati frekvencián vannak fenn. Ha már a 3G/UMTS/HSDPA is be van kapcsolva és még ha forgalom sincs, akkor is jobban merül, mert folyamatosan fenn van, frissíti a jelet, stb,stb. A GPRS és az EDGE a te szempontodból itt tök ugyanaz, annyi a különbség hogy más tömörítést használ az EDGE azért gyorsabb, de ugyanúgy a GSM-en megy mindegyik.
kaller1: akkor kevertem, bocs
-
meroly
veterán
válasz
flash- #30797 üzenetére
Tudtommal csak a vodánál nincs GPRS, ők nem is foglalkoztak anno vele, egyből EDGE-re fejlesztettek.
Másrészt az EDGE a GSM egyik adatátviteli kapcsolata, a HSDPA/UMTS/3G már más frekvenciatartományt és kódolást (dekódolót) is igényel, így nagyon leegyszerűsítve, ha csak GSM/GPRS/EDGE van akkor egy kütyü dolgozik a telefonban, ha már van 3G/UMTS/HSDPA akkor kettő. Ergo az első kérdésre a válasz igen, jobban merülhet a telefon. -
meroly
veterán
Nézzétek, én nem szeretnék vitatkozni ezen, javaslom olvassátok el doki hozzászólásait itt. Rengeteget beszélgettünk erről a témáról (talán pont az adott készülék gyengesége miatt). Akkumlátor memória effektusról és ilyesmi okosságokról ír. Egy cikke is volt róla az oldalon, de most nem találom. Én neki hiszek, annak ellenére hogy már valószínű nincs köztünk.
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #30619 üzenetére
Dehogy ni-mh-es
Nem hiszem, mindegyiknél így csináltam, soha semmi baja nem lett.
Ártani nem tudok neki, mert az elektronika védi. -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #30609 üzenetére
Én meg mindig szeretem a végsőkig (kikapcsolásig) meríteni, ártani úgysem ártok vele. Egy nálam sokkal okosabb embertől hallottam, hogy így megjegyzi az akku a legalacsonyabb töltöttséget és tovább fogja bírni, mintha pl 20%-nál állandóan felraknád tölteni. Nem mondom hogy tutira így van, mert párom pl nem így csinálja, de nálam ez bevált.
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #30319 üzenetére
Nem IP67-es?????
-
meroly
veterán
válasz
trisztan94 #30276 üzenetére
Gondolhattad volna, hisz a 6234 a 6233 vodásított változata. Próbálkoztatok turbo sim-el?
-
meroly
veterán
válasz
Feri92 #30171 üzenetére
Lehet inkább itt kéne:
Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest