- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
De ahhoz képest te is jól írsz, helyesen, nincs benne hiba. Nyilván odafigyelsz az írnivalódra, nem pötyögöd be fél perc alatt. És valószínűleg többet is olvastál, mint a fentebb említett emberke. Én nem vagyok még öreg (abszolút nem) [21], de túlságosan fiatalnak már nem mondanám magam. Nem olvastam annyi könyvet, mint a korábbi generáció, de valahogy szorult belém annyi, hogy a lehető leghelyesebben írjam le a mondandómat egy nyilvános fórumra.
Nyilvános, mert szabadon olvasható, ahhoz még regisztrálni sem kell.Nem megyek bele tovább, mert akkor már olvasmány lenne belőle. Lényeg az, hogy szívesen kezdeményeznék egy olyan rendszert, ami regisztrációnál egy kis teszt kitöltésére kötelezi a leenő fórumozókat. (Még az is lehet, hogy már készülőben van egy ilyen.
)
Én sem vagyok mintapélda, nyilván hibázok és nem tudok mindent helyesen, de megpróbálom... Nem úgy, mint ezek...
Amúgy meg nem idegesítenek, átnézek felette és inkább csak nevetek rajta. Ezen nem érdemes siránkozni. Amit a tanár nem tudott neki megtanítani, azt nyilván mi fórumozók sem fogjuk tudni neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hasznos linkek:
MTA
Nyelv és Tudomány
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest