- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem ez nem ennyire bináris. Vannak kollégák, akikkel tök jól elvagyok, de nyilván nem baráti szinten. A csapatépítő jó esetben arra van, hogy az informális kapcsolatot elmélyítsd. Utána a munka is hatékonyabbá tud válni.
#107Jack72
Az mondjuk elég kemény, hogy a kollégákhoz by default jött-ment baromként állsz. Fasza lehet nálatok a munkahelyi légkör.Amúgy a munkahelyen eltölt az ember 8+ órát. Elég nagy hülyeségnek tűnik ezt bezárkózva-utálkozva csinálni. Akkor inkább dolgozz olyan helyen, ahol komfortos.
-
FireKeeper
nagyúr
ezt részben megértem, viszont részben meg általában évi 1 max 2 napról beszélünk, tényleg akkora dráma azon nem a szent családdal lenni? persze ez nagyon csapat függő is, ahol én vagyok ott egy-két kicsit idegesítő delikvensen kívül nagyon jó a társaság és a kollégák nagy része szívesen jár össze munkán kívül is.
#110 akit évi egy csapatépítő olyan szinten elszakít a gyökereitől hogy szervilis vállalati simp lesz és kimegy kambodzsába az meg is érdemli
-
Persze, hogy nem érted olyan megközelítéssel, h a cég bármi jót is akarna neked, mert kifejezetten ellened szól. A gyökereitől, természetes kapcsolataitól, családjától elszakított munkavállalót 1000x könnyebb megvezetni, kihasználni. Verd szét a családját és már viheted is a Kambodzsai telepre műszakvezetőnek, máris nem fog du 4kor a gyerekeiért rohanni az oviba.
A kapitalizmus pszichológusai régesrég felismerték az emberi kapcsolatok hihetetlen erejét és rájöttek, nemcsak hogy nekik is kell ilyen, de a melóst ki kell szakítani a vetélytárs "idegen" kapcsolatokból, ahol nem a főni/felsőbb management mondja meg a tutit. -
janeszgol
félisten
Akkor ahol te dolgozol ott szar a vezetőség alacsony EQ-val. Szerintem menekülj.
Ahol én dolgozom ott bőven van home office es senkiben nem merul fel, hogy nem dolgozna. Mikor odamentem dolgozni mar akkor is volt HO, azota meg aztan nyomjak ezerrel.
Raadasul a geppark is mas. En mar akkor mentem, amikor 24-27 colos TIO gepek lettek, 24-27 colos masodlagos monitorral, draga 500-700 ezres Lenovo laptopokkal. Elotte Dell asztali PC-k voltak fika Samsung 15-17 colos monitorokkal. Hihetetlen latni mennyit fejlodott az IT a munkahelyemen. Nagyon jo az IT.Az ocsem nem ott dolgozik, ő szoftverfejlesztő kozel 20 eves tapasztalattal. Ő ugy keresett munkat, hogy havonta 1 alkalommal hajlando bemenni. Havonta!
Es nem is egy helyre hivtak ezzel a feltetellel is.Manapsag a HO mutatja meg, hogy egy ceg mennyire eloremutato. Nem a minel nagyobb irodaberlessel, mint regen.
-
Polllen
félisten
Ez is, meg mellé lehet venni azt is, hogy ez akár egy bujtatott létszámleépítés is lehet. Pontosan tudják, hogy a dolgozók egy része inkább elmegy máshová, így ha kevésbé megy a szekér, csak vissza kell hívni az embereket és nem pótolni a távozókat.
A részvényesek sem látnak olyan híreket, hogy leépítés, a költség is csökken, az iroda kihasználtsága meg nő.
Gyanúsan csak a sales-re vonatkozik a szabály.
Meg amúgy vannak simán a kretén cégek, én is voltam olyan helyen, ahol az iroda felújítás után új szabályt hoztak, hogy be kell járni heti 3 napot, mert, mert, mert mennyi pénz volt már a felújítás!!!
-
Mert részben az abban dolgozó cég vagy annak egy ága érdekelt az irodaházak kiadásában, építésében. Tehát sok pénz van benne. Valahol olvastam erről egy jó hosszú cikket, ott kanadai-amerikai vonalon hozott példákkal mutatták be, hogy milyen sok pénz van ebbe beleforgatva. Szerintem itt ez egy generációs kérdés lesz, ha a mai huszonévesek ellenállnak és nem mennek ilyen helyekre dolgozni ahol heti 5 napot be kell járni akkor talán meg lehet még ezt a folyamatot állítani.
-
Busterftw
nagyúr
Nalunk a CEO pont most penteken jelentette be, hogy az eddigi "nomad" lehetoseg 2 naprol 3 irodai napra no januartol es konkretan kimondta feketen feheren, hogy nem tudjak statisztikailag-tudomanyosan alatamasztani ez novelni fogja a produktivitast vagy sem, de ok "ebben hisznek" tehat igy lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest