- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
WAUZZZJ
csendes tag
Gondoltam, hogy ez lesz a vége.
Mint írtam neked 80%-on volt félretéve. Annyiért kérte más is, de nem adtam oda. Tegnap felhívott egy srác, hogy ma viszi mindet 90%-on. Még kerestelek ICQ-n is, de egy ''ki vagy te'' kérdésen kívül nem kaptam választ...
80%-on megvárt volna szerdáig. -
iday
aktív tag
Kössz szépen hogy vártál szerdáig.
Nagyon korrekt vagy.... -
WAUZZZJ
csendes tag
Tényleg elvitték 90%-on.
Minden elogyott, úgyhogy a téma zárható. -
WAUZZZJ
csendes tag
iday Szerdáig szólj, hogy kell-e a 21db mert vinnék tőlem az egészet is egyben.
-
WAUZZZJ
csendes tag
Fel-használható minden T-online előfizetés törlesztésére.
-
WAUZZZJ
csendes tag
Még 18e Ft értékű utalvány eladó. 14,5e Ft-ért
21e félretéve idaynek Szerdáig. -
WAUZZZJ
csendes tag
Szerintem is azok
, ezt sose vitattam.
De már megígértem idaynek, hogy félreteszek neki 21db-ot. Azt is leírtam, hogy 80% alatt nem adom el az utalványokat, mert nem hajt a tatár és nem akarok annyit bukni rajtuk.
Ennek fényében a 18e értékű utalványok 14,5-ért vihetők.
Ha pedig az idaynek félretett rész is kell, akkor 33e Ft-ot kérek az egészért, ami 39e Ft értéket képvisel. Azért 39et adok, mert ennyi van, és ha csak 38-at adok a maradék 1db-al nem tudok mit kezdeni.
A pötyögés időtartamáról Starsky72 tud a leghitelesseb nyilatkozni, mint friss felhasználó
[Szerkesztve] -
Csazsol
senior tag
Azért én se most jelentkezem először...
A pár perc pötyögésről csak annyit, hogy csak annyit enged felrakni, amennyi épp az aktuális egyenleged.... de ezt már irtam.
Tehát nekem év végéig 38 db-ra lenne szükségem.
Erre kináltam 27, 28, és most 30K-t.
Szerintem ezek korrekt és KP-s ajánlatok.
Szerintem... -
WAUZZZJ
csendes tag
18e még szabad, ez 14,5e-ért vihető.
Az egészet(39db) 33-ért adnám oda, mert nem lenne fer iday-el szemben olcsóbban megválni a részétől.
Tudom, hogy a Te ajánlatod biztos pénz ma, de nem szeretek a számból s..get csinálni, és nem is kell feltétlen azonnal eladnom az utalványokat. Így is 6000Ft-ot spórolhatsz pár perc pötyögéssel. -
WAUZZZJ
csendes tag
-
Csazsol
senior tag
Sajna rosszul emlékszel, még nem üzleteltünk...
Internetutalvány: Csak annyit enged feltölteni, amennyi a számlaegyenleged, max10%-kal többet. Tehát ez nem járható út.
Kár hogy fel lett bontva a boriték.
Ezek ellenére még mindig érdekel a dolog.
1000 v 10000 utalványról van szó?
Ha holnap üzletelnénk, mennyiért adnád az egészet? -
iday
aktív tag
Kicsit utánanéztem.
Az Internet utalványról
Sodexho Pass Internet utalvánnyal lakossági előfizetőink havi internet-számlájukat egyenlíthetik ki. Amennyiben Ön még nem a T-Online Magyarország előfizetője, akkor rendeljen szolgáltatásaink közül! Számláját az utalvánnyal a T-Online Magyarország Online Ügyfélszolgálatán egyenlítheti ki.
Valoszinü érdekelni fog.
10-20e ft értékben. -
WAUZZZJ
csendes tag
Gondolkodtam ezen a nem verjük át egymást dolgon. Ha jól értettem a használati útmutatóját, ezekkel a kódokkal egy egyenleget lehet feltölteni neten, amiből aztán levonogatják az ember internetdíját. Namármost, ha ez igaz, akkor én akövetkezőt javasolnám. Elmegyek a vevőhöz az utalványokkal, ő kifizeti, aztán megvárom amíg feltölti az egyenleget, tehát amíg be nem üti a kódokat. Azt hiszem ez így a legkorrektebb módszer. - Persze ez akkor működik, ha a vevő egy egynlegre akar tölteni. -
Egy másik fórumon most van jelentkező 42e utalványra 30e Ft-ért. Még várok egy ismerős válaszára aztán komoly megfontolásra kerül a dolog. -
WAUZZZJ
csendes tag
Tudom, hogy ez a gond, ezért is próbálkozok ismerősöknél is. Egy részét lehet oda el tudom ''adni'' árában. A boríték nincs lezárva, azt barátnőm márkinyitotta.
A bizalom a nehezebb dolog. Aki már üzletelt velem az tudja, hogy korrekt vagyok. Ha jól emlékszem, tőled egy Falconrock II-t vettem egy-két éve a Blaha környékén egy copy-generálban.(2500Ft-ért)
-
Csazsol
senior tag
Hali
Ezzel az a gond, hogy nem lehet vásárláskor leellenőrizni, hogy felhasználták-e.
Egyébként engem érdekelne ha ezt tudjuk tisztázni, ill az ár rugalmasabb lenne.
A boriték amiben kaptad le van zárva? -
WAUZZZJ
csendes tag
Újabb info. Nálam vannak az utaványok. Pontosan 52.000Ft értékben.
(52x1000Ft) -
PePe G
tag
Könyvjelző up! Még jelentkezem!
-
WAUZZZJ
csendes tag
Itt a hivatalos oldala: Bővebben: link -
WAUZZZJ
csendes tag
Ezzel internet előfizetést lehet fizetni, interneten keresztül.
Szerintem akcióst is, mert ez egyszerűen arra való, hogy az internet költségeidet ezzel kifizesd. Szerintem T boltban ezzel T.e nem fizethetsz, csak internetet.
A háttérsztori (mert úgyis mindenkit érdekel): Ha nincs a dunakeszi önkormányzat egykét *°˘ˇ^°˘^°ˇ^ munkatársa már rég magam fizetném vele az internetet. De mivel a lakás ugrott, az utalvánnyal nem tudok mit kezdeni. Ez nem névre szóló, bárki felhasználhatja. Barátnőm kérte választható fizetésen kívüli juttatásként (mint pl. a kajajegy). Este nálam lesznek, mert most döntöttük el, hogy eladjuk inkább. Ha jól emlékszem 5 és 10.000 es címletekben van.
Szerk.:
Itt egy link mi is ez -> Bővebben: link
Ez pedig egy google találati lista -> Bővebben: link
[Szerkesztve] -
iday
aktív tag
Mire valo ez pontosan?
Az ''áruházukba'' lehet fizetni vele?
Csekken kijött havi számlát is egy T(aho) boltban? -
WAUZZZJ
csendes tag
-
WAUZZZJ
csendes tag
Egy bér-up!
-
WAUZZZJ
csendes tag
Van 50.000Ft értékben internet utalványom, amit 2005 decemberig fel kell használni. Mivel még nincs hova internetet bekötnöm, én nem tudom felhasználni, ezért megválnék tőle. Hasonló, mint a sodexho-s ''kajajegy'', csak ezzel netet lehet fizetni.
Természetesen szeretném minél közelebb a piaci árához eladni, mondjuk 90%-os áron.
Akit érdekel kérem e-mailt írjon, a fórumot nem tudom minden nap látogatni, de azért igyekszem.
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus rog g751y elkelt
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest