- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
nokiae51 #3775 üzenetére
Csináld meg a recovery médiát, módját megtalálod a HP-s programok között; jó eséllyel még a leírása is ott van. Aztán csinálj vele egy "gyári állapotba visszaállítás a fájlok törlésével". Ekkor kapsz egy vásárláskori állapotot, újra beírhatod a neved, stb...Igaz, újra naprakészre kell frissíteni, de legalább tisztán újra tudsz kezdeni mindent.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
nokiae51 #3770 üzenetére
Én egyelőre azon nem tudok túllépni ebben az esetben, hogy miért jobb egy warezolt oprendszer a gyári eredetinél.
Ha valamiért nem tudsz normálisan feltelepíteni egy programot, abban nem az operációs rendszer a hibás...
De a te laptopod, tégy vele, amit jónak látsz...ez csak egy kósza gondolat volt... -
Cs1csó
titán
válasz
nokiae51 #3770 üzenetére
Szerintem ez bullshit. Gariztattam már 2 HP notit - pár ősz hajszálam onnan lett. Rákerestem a HP RECOVERTY MEDIA-ról írnak na azt el kell felejteni egy rakás fosh.
Valószínüleg be van kapcsolva a SECURE BOOT. Azt kell kikapcsolni, be kell menni a BOOT menübe itt egy link görgesd le valahol alul van a leírás Disabling secure boot néven azt bontsd ki ott a leírás de képekkel is mutatja lejjebb NOTEBOOKS néven. Ezután mennie kell. [link]
Gondolom van a gépben egy HDD (1TB?) és egy SSD (128GB?) ha eljutsz a telepítőben odáig ahol a meghajtók beállítása van akkor válaszd az egyéni opciót és az SSD minden részét gyaluld addig ameddig egészben nem látod a 128GB-os SSD-t, után indítsd a telepítőt majd magának újra létrehoz minden szükséges partíciót.
Amúgy ha van legalább két partíció a gépben vagy meghajtó akkor még pendrive sem kell itt van róla egy kis videó: [link]
Ha ezek után sem fog menni akkor gyere át ide itt tuti segítenek: windows 10 topik
-
Cs1csó
titán
válasz
nokiae51 #3768 üzenetére
HP Omen laptopom van amit nem s tudsz windows 10 -et újra telepíteni.... ( ???????????
Ilyenről még nem hallottam:
- gépbe bedugsz egy legalább 8 GB-os pendrive-ot
- letöltötd a hivatalos MS oldalról a MEDIA CREATION TOOL-t (beírod gugliba első találat kb. az lesz)
- elindítod és ha felajánlja hogy a csaltakoztatott pedrive-ra hozzon létre egy telepítőt akkor azt választod
- amikor kész (ha van C meghajtód amin a windows van akkor azon ne legyen FONTOS ADAT stb. mentsd le őket másik particióra , meghajtóra stb.
- bebootolsz a pendrive-ról (ha windows 10-ed van akkor ez úgy a legkönnyebb hogy nyomva tartod a SHIFT gombot és közben az egérrel rákattintassz az ÚJRANIDÍTÁS opcióra ekkor feljön egy kék ablakban több lehetőlég válaszd pendrive-ot - (removable device vagy uefi device stb néven fut ) ezután kattintassz és már indul is újra a gép és a pendrive-ról bootolva elindul a telepítő -
nokiae51
tag
válasz
nokiae51 #3756 üzenetére
Sziasztok!
Hát nem múlt el a gondom.....
Telepítés után minden rendben volt.
Csak egy antivirus volt telepítben látható... Avast Premier.... Majd újra indítást kért.... Utána viszont már 3 verzió volt láthatóAvast free
Avast Internet Security
Avast PremierNem tudom hogy honnét jön elő.... De ami érdekes.... A gép amin telepítve van HP Omen laptop. Windows 10 rendszerrel.... Első tulajdonosa vagyok... Az életbe nem volt Avast free telepítve rá...
Azóta a registrybol addig töröltem a míg nem talált már semmit sem..
Majd Avast Újra telepítés után.... Minden rendben... Este gép kikapcs..Reggel újra 3 avast verzió van....
Valami ötlet?
-
Cs1csó
titán
válasz
nokiae51 #3754 üzenetére
Az avast eltávolítást csökkentett módban végezted? Telepítsd fel a REVO UNINSTALLER PRO próbaverzióját és abban van ERŐSZAKOS ELTÁVOLÍTÁS mód aminek a lényeg hogy ha te nem is találod már a programot és a maradványait beírod a nevét - AVAST - ha van bármilyen maradék ez megtalálja és tudod vele törölni, restart esetleg még egy keresést még egy restart aztán mehet fel újra az avast vagy amit akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Reklámblokkolók topikja
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest