Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régi történet.. tavaly év végi, idén év eleji banggood-os "G1W"..
Egy kalap kaki volt.. hamis.. küldjem vissza, és full refund. Visszaküldtem, szerencsére paypal fizette.
Erre kis kínai nem kapta meg..Postán keresés indítása.. abban az eredmény "csak" annyi, hogy:
"... A külföldi posta megkeresésünkre azt a tájékoztatást adta, hogy a küldeményt 2016. február 26-án kézbesítette. "
Értem, én de könyörgöm, kinek, hova?Gondolom ennél többet nem is várhatok...
Henry-nek azért írtam, felajánlottam mi lenne, ha full visszatérítés, de webshopban levásárolhatóan..
Legjobb amit adhatnak 15 dolcsi visszatérítés....(24 körül vettem, 5 dolcsis kupon felhasználásával, plusz akkor még rosszabb volt a dollár árfolyam)
De mint olvastam régebben, mintha valaki írta volna, hogy ugyan ez a szitu, csak elejétől kezdve paypal ügyet nyitott, és nemhogy vissza kapott volna, de még a postát is bukta..
Azt hiszem, ez a 15 dodo is több mint a semmi, és elfogadom.. jobban jártam volna a legelső ajánlattal.. megtartom a cuccot, és ha szintén ilyesmi összeget vissza utaltak volna -
Én Paypal-on kértem visszatérítést, amit meg is ítéltek. A megadott címre elküldtem a kamerát
2016.02.25 16:54 Veszprém 5 posta
Küldemény információ: Küldemény postai átvétele / Item accepted2016.02.26 17:07
Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad2016.03.02 09:59
Küldemény információ: Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryVárom hogy valaki átvegye. Csak ezután téríti meg a vételárat (és a vissza postázást költségét?) a PayPal.
-
Minstrel
senior tag
Én feladtam tegnap. Simán rátettem azt a szivacsot amiben küldték és beletettem egy kicsit nagyobb dobozba, nem mozog, jó lesz ez, becsomagolod valami papírral vagy fóliával és kész. Címet kinyomtattam, mert egy kisebb vers méretű, azt írta még a Henry, hogy írjam rá nevemet, rendelés és cikkszámot is (SKU).
3500Ft volt a postaköltség, kértem nemzetközi követési számot, ez úgy néz ki, mint amiket mi kapunk rendeléskor RR123456789HU, lefotóztam a dobozt meg a szelvényt, elküldöm Henrynek, mire végez az újévmajomkodással addigra talán meg is kapja. A szelvényt még elküldöm paypal-nak és küldik majd a pénzt.
-
-
huncutka1029
addikt
a nyekergés 2 okból lehet.
1 lötyög a tartóban, és ezt a hangot is felveszi a kamera. A másik, a statikus zaj, amit a generátorod miatt fütyülésként /sistergésként hallhatsz a felvételen. (bocsi, de melóhelyen nem tudom megnyitni a linkjeidet, mert korlátoz a hálózat...)
Erre orvosság lehet egy földhurkos/ zavarszűrős usb kábel.
mint pl ez itt. csak hosszabb természetesen.
Esetleg ez is szóba jöhet agyári töltőkábelre.Mindkettő pár száz forintos tétel, egy próbát megér!
-
The DJ
addikt
Én is megrendeltem, meg is kaptam és ugyanez a helyzet. Csipog, zörög, nyikorog, gagyi, semmi se működik, egyértelműen fake.
Ilyenkor mi a teendő? Chateltem velük, annyit mondtak, hogy írjak e-mailt a support e-mail címére, mellékeljek képet és videót és utána majd eldöntik mi legyen.
-
-
kártya kézbe, nyílásba közelít, elenged, hogy majd bekattintom. erre hupsz.. szépen beleesik a készülék házba
Ezen jót nevettem, tegnap velem is ez történt. Én addig rázogattam óvatosan, míg kikandikált a sarka, és onnan már sikerül megfogni, kihúzni.
Amúgy a kezdeti csüggedést, remény váltotta fel. Tegnap 17:36-kor elküldött levelemre ma 06:20-kor jött a válasz. Nem tudja megnyitni a csatolt fotókat. Most feltöltöttem onedrive-ra, két fotót. -
huncutka1029
addikt
csak annyi, hogy UV ledekkel nemszerelnek semmit, hanem IR leddel.
De ezeken a kamerákon megszokott a normál fehér segédfény is....
Egyszer én is így jártam egy FHD nak hírdetett dupla kamerával, ott is sietett a felvétel 2 mp alatt 3-at játszott le, és aviba mentett, 2 x 640 x480-as felbontásban..
Még jó, hogy el tudtam adni pár nap alatt......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest