Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riegerr
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Jelenleg egy Hibrew H1B típusú kávéfőzőt használunk. Napi 6-8 adag kávét főzünk le vele. Eljátszottam a gondolattal, hogy lecserélem egy automata kávéfőzőre. Mennyire jó ötlet vajon?
A neheze csak most jön. Olyan gépet keresek, ami maximum, de inkább kevesebb, mint 40 cm mély! Sajnos nagyobb nem fér fel a konyhai munkalapra. Van ilyen készülék? Amit én eddig találtam az gyakorlatilag a Krups. Amit viszont nem nagyon ajánlatok itt a topicban. Használt, felújított és új kávéfőző is szóba jöhet. Vételi áron még nem gondolkodtam, de pár százezer forint is belefér, ha tényleg jó és megbízható lenne a készülék. Egyébként mennyire foglalkozósak az automata gépek? A kapszulás gépet alig kell karbantartani, nem szoktam túlzásba vinni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Riegerr
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Jura E6 Piano Black automata kávéfőző eladó
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest