- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
Holnap, vagy holnapután keresek neked képeket, hogyan kell szigetelést szépen csinálni
4csatis erőt keress mindenképp. Jah az ebay.at-s link miatt azt hittem ausztria, lehetett volna csinálni egy ausztriai magyar mini hifis talitMeglett a link közben: Szigetelés ahogy én csináltam.
-
footy
addikt
Sinsulive ADM Egyébként te is ausztriából vagy?
-
kavics325i
őstag
Én ilyet vettem ,de van más fajta is
-
footy
addikt
Említetted, hogy ebayről rendelsz, én innen rendeltem és teljesen jó, nedvesség ellen is lekezelve.
-
PiciPeti
őstag
Érdemes inkább MDF-ből csinálni.
-
footy
addikt
Igen jól. Én valami régi alpine-t néznék erőnek, de a hifo ZX6400 is jól lehet, legalábbis a szetthez. A Kicker-hez már lehet kevés. Ha negyvened van akkor tényleg ne vegyél hátra semmit. A kábelekre számolj legalább egy 10-est és ha a beéptíést nem tudod megoldani akkor annak is hozzájön a költsége és ha már beépítés, akkor számolj a kiemelő gyűrűkre és a szigetelésre legalább 20ezret. Szóval a hátsó hangszórók az utolsók legyenek a listán. A szett szigetelés és normális beépítés nélkül a felét se fogja hozni annak amit tud.
A kiállítás alatt szerintem a versenyre gondolsz, ahhoz sokkal komolyabb dolgok kellenek. -
PiciPeti
őstag
Akkor inkább vegyél egy normális 4 csatis erőt, és az első szettet építsd be rendesen. Szigetelés, kiemelőkeret, szerelőnyílások lezárása.
Amúgy azok a Hifo-k annyiért nem rosszak, de kb annyit is érnek...
Én a Focalhoz valami finomabb erősítőt vennék, pl a javasolt Helix, vagy valami Audison, uDimenson, ilyesmi... -
-
pps1
senior tag
-
pps1
senior tag
Valami könnyen hajtható hangszórót vegyél, hogy a 4x14 W meg tudja hajtani. Vagy veszel bontóba gyáriakat, vagy pl az AudioSystem MX (vagy Gladen Audio megfelelője, kb 20 ezer körül) szettet, de ha nem lesz erősítő és az ajtókat sem akarod rezgéscsillapítani, akkor nem lesz javulás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest