- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy92
aktív tag
válasz
Roland861010 #5406 üzenetére
Szia!
Magyar nyelvű videói vannak fent yt-on Primusz Péternek. Emellett a Pétery Kristóf féle AutoCAD biblia ajánlott részemről, de lehet, hogy ez is csak digitálisan kétezik, kb. 1000 oldal. Ez is inkább egy tudásbázis, semmint oktató anyag. Ha neten keresgélsz egy két felsőoktatási intézmény jegyzetszerűségét lehet még megtalálni. Talán Péter videóival indulnék el a helyedben. -
válasz
Roland861010 #5412 üzenetére
Nem használja ki, csak renderképek készítésénél. Egy integrálttal is ugyanúgy működik, de majd a későbbiekben kitapasztalod.
CPU egyszálas teljesítményt kell nézni. Minél magasabb a CPU órajele, annál jobb, illetve legyen elég memória. Nem lesz gondod azon a gépen az Autocaddel. -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Roland861010 #5409 üzenetére
Ez a gép bőven jó, nem kéne mikrolag legyen, első körben frissíts minden drivert (akár bios-t) és a windowst is.
(Ha fenn áll továbbra is, akkor próbáld ki egyszer, hogy windowsban a Szolgáltatások - FlexNet Licensing Service 64-et leállítod.)
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Ndruu altal
javasolt sugot ajanlom en is, rengeteget tud segiteni.
Ha van egy kis szabad idod, akkor rajzolj benne barmit, hasznald az iconokat es latod, hogy mire jo. En anno azt csinaltam, hogy egy mikrometerrel meregettem minden fele targyat ami a kezembe kerult es megrajzoltam a nezeteit, majd kesobb 3d-ben is. Ha erdekel is a dolog, akkor jo kis idotoltes tud lenni. -
válasz
Teljes értékűnek számít az oktatási verzió is, az egyetlen korlátozás az, hogy nem lehet haszonszerzés céljából haszálni és csak az oktatás időtartamára szól.
Én a 2014-es verziót használtam először, azóta nem igazán változott a program. Nyilván, vannak újdonságok és szebb kezelőfelület, de az alap parancsok továbbra is ugyanúgy működnek. Ezeket az alap parancsokat érdemes először megtanulni és konfigurálni a gyorsbillentyűket úgy, hogy egy-két gomb lenyomásával indíthatóak legyenek.
Parancs beírásakor a parancssorban megjelenik egy kérdőjel (ha a DYNMODE ki van kapcsolva), amire kattintva extra segítséget kaphatsz a parancs használatáról. Online súgó van, abban szinte mindent megtalálsz, illetve telepítésnél lehet választani Offiline súgót is.
Ha megy az angol, akkor én mindenképpen javaslom az angol nyelvű CAD használatát, így segítséget is könnyebben fogsz találni, nem kell majd mindig fordítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- weiss: Pant* rant
- Akciókamerák
- XPEnology
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bestbuy játékok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest