Új hozzászólás Aktív témák
-
rgqjx
aktív tag
Szia!
A polyline csak egyenesekből állhat, mert a wipeout nem szereti az ivet.
Amit én tennék: Mozgasd el valahova ezt a polylinet, majd explode. Qselect parancs ablakában jobb fönt katt az ikonra, majd jelöld ki a szétrobbantott rajzelemeket, majd a legördülő menüben jelöld ki azokat, amit a wipeout nem szeret. (arc, circle talán még spline is). Ezeket kijelölés után mozgasd el valahova, ahol szerkesztheted, majd a szerkesztett dolgot onnan visszamásolod ide, majd kijelölöd az egészet, majd join. Wipeout parancs, majd add hozzá az elkészült zárt polylinet.A szerkesztésről: A kör, ív lényegében egy végtelen oldalú poligon. Tehát az elem origójából tudsz a körbe, vagy kör köré rajzolható sokszöget rajzolni, majd ennek robbantásával és a felesleg eltávolításával kész is az "íved, köröd". Erre valahol létezik egy lisp progi is, de rég használtam ilyent, szóval nem tudom a nevét. --->gugli
Bocs, hogy szájbarágós volt, valószínűleg van egyszerűbb és elegánsabb módja is, hirtelen ez jutott eszembe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Diablo 3
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos autók - motorok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Léghűtés topik
- Kerékpársportok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest