- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
runner 125 #702 üzenetére
Lehet csak én tudom rosszul de csak a trafó tér el az is az új Can bus-os rendszerek miatt mert azok érzékelik, hogy nem 55w-os izzó van az autóban és egyszerűen letilt, nem indul, nem kapcsolja fel vagy mikor mit csinál de tudtommal fényerőben nincs eltérés csak a trafóban, ki kell próbálni.
-
_seth_
veterán
Hát nem tudom.... nekem egyrészt kivenni sem egyszerű... 2 takaróelem, saruk, relék... és akkor kint van másrészt ha már akkut vettem nem sajnáltam rá a pénzt és Bosch Silver S3 70Ah került bele aminél nagyobb már fizikailag sem fér bele, ennek súlya is van, mérete is egy kis 45-ös a fele minden tekintetben
Cipelni amúgy sem szeretek és igaz használva is van az autó napi szinten, elmúlt két hónap 7e kilométer így nekem tölti rendszeresen az akkut.
-
_seth_
veterán
válasz
DeadMeat #695 üzenetére
Ha kiveszi és a garázsról terjed át az autóra a tűz az eredmény ugyanaz persze ezt nem lehet tudni előre...
Ugyanakkora ha nincs a garázsban be kell vinni a lakásba tölteni az sem jobb akkor inkább a garázs és az autó égjen le mint a lakás...
Régen volt egy trabi a lakótelep elején és a harmadikról lógott ki a hosszabbító az ablak alatt álló autóba...
-
_seth_
veterán
Egyes emberek olyan mérhetetlenül hülyék, hogy az már elborzaszt...
Adott egy körbe spoileres hófehér B corsa persze semmi alufelni csak dísztárcsa... az ürge már 1,5 órája a riszatóval szórakozik közben időnként benéz a motortérbe hátha kimászik az autóból a hiba ugyanis amint kinyitja az ajtót szól a riasztó persze ez ennek a rendje de gondol ezt teszi miután kikapcsolta is...
Na most emberünk nem ám az a fajta aki feladja... nem ő bizony próbálkozik hátha az egyik nyitás után nem szól majd a riasztó persze mindig szól és mérgesen be is csapja az ajtót...
Komolyan mondom előbb el kellene vágni a sziréna kábelét utána meg a tulajt kellene csúnyán hazavágni mert ez már nem kicsit idegesítő így péntek reggel egy lakótelepen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- DXRacer Air Gamer szék
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest