- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsa Boy
aktív tag
Köszi, azzal indultam neki. Utánna raktam új wint, az se segített. Próbálkoztam vagy 4 fajtával de semmi. Majdan 20x gosztoltam újra a legigéretesebb alap wint és mindíg megpóbáltam valahogy máshogy felrakni, de mindíg ugyan az, hogy folyton lehalt minden, se 3D se control center. Kártyát amúgy egy hónapja vettem. De csak vistaval tudtam beüzemelni.
Kris87: köszi, majd megpróbálom
-
Lazsa Boy
aktív tag
Üdv!
Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy miért nem működik rendeltetésszerűen a 3850-es kártyám Win XP alatt? Catalyst 7.12-essel próbálkoztam és az abból átírt Omega meghajtóval de egyikkel se volt szerencsém.
Feltelepítem megfelelően, és nem akarnak elindulni a tesztek meg a játékok sem. Egyszer sikeredett lefuttatnom a 3DMark03-at. Utánna próbáltam a 06-ot, de nem indult majd újraindítás után már a 03 se. DX9-es játékok full nem indulnak (pl.: DiRT, Carbon), DX8-as F1 Challenge simán fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Crypto Trade
- ASUS routerek
- Mobil flották
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest