- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Hát azért nincs 50-80% különbség az XT és az Ultra közt...
MÁS: Amugy azt megjegyezném, hogy azért, ha a legtöbb embernek megnézzük az adatlapját, akinek XT/GTX/Ultra van a birtokában... annak azért nem 10k volt a lapja...
Aki meg nem hajlandó költeni egy X975-ös lapra... az vegyen GT-t és olcsóbban megússza, kicsit kissebb teljesítménnyel.
Amugy ez szerintem mindenkitől egy ötlet volt (és ondolom az ATi is szándékosan igyekszik az árait ugy egyengetni, hogy megérje CF-et használni), hogy ha valaki GTX szinten akar játszani, az tud venni durván 70-ért CF-ben ATi-t is, nem kell sírni, hogy az ATi mekkora hátrányban van a GT-hez képest... bár én még ezt is vitatnám.De inkáb már tényleg bekéne fognom a szám, mert csak okoskodok és elvonom a hozzáértőktől a szót.(Meg agyvérzést okozok párnak).
-
he7edik.
addikt
-
Gaboman
nagyúr
-
leviske
veterán
Ha az nV nem félne az új ATi-któl, akkor egyszerre dobná ki az összes újítást és nem várna az új GTS/GTX kiadásával, amivel viszont sok vásárlóst várakozásra késztet. Az ATi viszont egyszerre adja ki az összes újítást.
(Megjegyzem lazán jöhet még egy HD39x0 sorozat, az utóbbi két széria alapján.)Amugy meg nem értem, már is siratjuk az RV670-et, mikor még ki sem állt a G92 ellen.
-
Dare2Live
félisten
És Intel mitcsinált a P4ekkel Conroe után? Kukába dobta őket? Neeeem? Hogyhogy?
De itt még ennél is egyszerübba helyzet. NV már 2-3+hete nem gyárt 90nmen magot. Igen NV már jóideje 65nem gyárja az új magokat és már rég hegyekben állnak az új karik. Amikor nagyjábol elfogy a nagykerek raktárából a régi GTS akkor meg elkezd jönni az új szállítmány.
Ja nagykereknél/kiskereknél tuti még lesz bőven kari. Nemhinném nempirítanák rá azokat vásárlókra akik ipp azt se tudják mi az a 8800 csak játszani akarnak. Vannak bőven.
NV akkor mit is dobott kukába? Mi is van a raktárában? Zsírúj 65nmes chippek?Maradjunk bezony annyiban.
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
mértlenne értelmetlen?
Egy oco 96SPs NVt vinnék mint a cukrot. Egy GTX szintü DE jelenlegi GTS áru 112/128SPs NVt vinnék mint a cukrot GTX teljestmény GTS árért. Egy 160SPs NV meg akárcsak jelenlegi Ultra órajeleken az új 130Ks enthuastic(vagyhogyírják) kártya. 65nmre váltással ráadásul brutálisan csökken a magméret, NV haszonkulcsa evvela lépéssel nem csökken hanem nő.
nagyobb haszonkulcs*viszik mint a cukrot=.....ATInál már rég rebesgetik, hogy készül az r680 ami ugye lényegében egy r670 CFben. Az még a 160SPs új GTXet is elkenné, ráadásul a gyártása se egy nagy vaszisztdasz.
Szóval ATIt se kell félteni bár tény, hogy 8800óta igazábol annyira nagyon "nincs elemében". -
-
Dare2Live
félisten
http://www.dailytech.com/Clash+of+the+Subtitans+AMD+and+NVIDIAs+Next+GPU+Offerings/article9180.htm]
96/112SPt olvasok én mindenhol. ilyen órajelekkel pedig, hogy ezek után GTXet kinek adják el azt nemtudom. Bááár aztán csicsergik új 65nmes 128/160SPs NVket is, majd lesz a 160SPs az új GTX. megabrutál GTX.
-
Gaboman
nagyúr
Én azt értem de ki tudja hogy most az új gamek közül melyik használ már többet mint 256bit?
Mert nem is tudom ki írta hogy az 1950XTX 38FPS-el tudja csak futtatni az újabb gameket.
Lehet hogy itt már annak is jelentősége van hogy 256bites sávszélleségű,persz meg a Pixel shaderek száma végett is lehetséges,de ez mind csak találgatás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest