- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz - = Zk = - #29745 üzenetére
48xx karikhoz legföljebb 1900-as felbontás fölött lesz elég egy AMD proci (főleg, mivel minden szűrőt a játékok többsége nem tudja alkalmazni), főleg egy játékokban 2 magosnak számító Phenom. De ezt már mondtam.
Amíg nem jön ki egy jó játék, nekem OK lesz a 3870. (Na persze. )
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
- = Zk = -
félisten
válasz zozoz1 #29750 üzenetére
én még nem láttam itt a PH!-n Usertől 3D Mark tesztet Intel procival,X2 VGA-val...
ha vki látott,linkelje be legyen kedveskatt777: a remény hal meg bennem utoljára....bízom a 4mag eljövetelében AMD oldalról is...
nem láttam ott sem...lehet elkerülte a figyelmemet...?![ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
katt777
félisten
-
zozoz1
aktív tag
válasz - = Zk = - #29752 üzenetére
Szerintem itt nézz körül....
A viták vitték elöbbre az emberiséget
-
- = Zk = -
félisten
válasz zozoz1 #29754 üzenetére
köszi a linket...
..de nem merem belinkelni a képeimet....minek?utolsónak?
jóezitt az asztalon..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Bluegene
addikt
CF építéshez a PH legolcsóbb 3800-as kártyája: [link]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Jon Mathias
senior tag
válasz - = Zk = - #29755 üzenetére
Nekünk sem jobb a 2dik gpu be se kapcs! ugyan ez a konfig van havernak (majdnem)
AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
FeRRaR1
őstag
válasz - = Zk = - #29747 üzenetére
Nah visszatértem immáron Vista Sp 1 el
LogOutomba kukkants be és ott látod az infókat a VGA hűtésemet illetőleg
-
hakos1987
őstag
Bocsi, hogy kicsit későn írok rá, csak nem voltam gépnél, de mélyentisztelt DZ fórumtárs remélem azért beleolvasgat:
világ életemben tesóm és én is ATI -sok voltunk... van pár gépünk, mindig csak ATI jöhetett szóba.... pár hónapja megjátszottam, hogy vettem egy 8800 GTX-et, ami azért (főleg akkor) nem egy középkategóriás kari volt... 2900XT után váltottam, és amilyen nagy volt a híre, ugyanannyira csalódtam benne.... Crysis-en lehetett érezni, hogy honnan fúj a szél, de valahogy mégsem volt lehengerlő a teljesítménye... amit Nv-re optimalizáltak, jobban zötyögött egy picit, de semmi több... ráadásul a színekről nem is beszélnék... persze van vmi color vibrance, amivel felhúztam, de akkor meg túlságosan mű volt minden.... szal a kép minden volt, csak nem valósághű...
A csalódást kiheverve végleg eldöntöttem, hogy az Nv karijait egy életre elkerülöm... lehetőségem úgy hozta, hogy egy MSI 3870 X2-re cseréljek. Az az igazság, hogy a hűtőjén kívül még semmi gondom nem volt vele, abszolút elégedett wok a teljesítményével! A hűtést meg venti szabályzással megoldottam átmenetileg, mert a héten víz lesz rajt...
Én se az ATI-ról, se az X2-ről nem tudok rosszat mondani! biztos nekem van szerencsém!
Egyébként korábban volt egy érdekes cikk itt PH!-n (asszem), hogy a legtöbb problémát Vista alatt az Nv driverek okozzák, ami elég elszomorító!Ezekután csak gratulálni tudok neked az új karidhoz, a lényeg, hogy neked jó!
/bocs hogy hosszú lett/
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
AtiGef
senior tag
válasz hakos1987 #29760 üzenetére
Ez így van
Nekem voltak néha kilengéseim 7950GT (megbántam)
Azért most ha megnézitek X1950-es széria még ma is helyt tud állni ellenben a 7900-as szériával. Mindig is Ati párti voltam és az is maradok. Arról ne is beszéljünk, hogy az AMD-ATI, a felhasználó érdekeit és nézi nem úgy mint a drágalátos Nvidia.
Persze nekem nincs pénzem HD3870X2-re de azért ez a kis HD3850 is nagyon szépen megy, gond nélkül. Azért egy 9600GT 1 éven belül sehol se lesz.
Csak ennyi.
ATI-ja csak annak lesz aki meg érdemli!Éljen soká
[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
A 8.5 elég jó lett, szerintem egyelőre nem érdemes váltani róla.... (Hacsak nem szeretnél valami játékban feltétlen pár fps-t....) mégis hány percig tart letölteni és fölrakni a legújabb drivert? sztem nem egy megerőltető dolog
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Syde
tag
válasz lala42 #29661 üzenetére
Milyen érdekes, nekem is voltak hasonló problémáim annó Asus lapokkal. Egyébként nem arról van szó, hogy nem bírná el a táp, hanem hogy esetlegesen a táp fizikálisan rossz. Még mindíg nem nésztem meg. Habár szombaton már mentiálisan ráhangolódtam arra, hogy szétszedem gépe(ke)t és táp csere. De inkább elmentem sörözni...
-
veterán
Használ valaki GFXChilla-t 3850-en? A Sapphire gyári hűtőjét 50% (így még szinte nahgtalan) körül hajtva idle 47 fok és Dx9 alatt 60-62 fok. NEkem ez jónak tűnik, de érdekelne, hogy egy Chilla mit művelne vele. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
veterán
"csillát" a HD 2600-ra felpakoltam már egyszer, így a kis szivacsos csíkok ugrottak. Azért is kérdeztem, hogy érdemes beszereznem valami hasonló kis csíkokat a sarkazás ellen vagy mindegy. Az egyetlen dolog, ami a kis "csillában" zavar, hogy a memóriákra szánt bordák nagyon gyengén ragadnak, már ha egyáltalán ragadnak. Ha már szenvedek vele, akkor viszont legyen egy jó 10 fokkal hűvösebb... Na majd meglátom, találok-e sarkazás ellen valamit otthon.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz stevve #29769 üzenetére
Nem tudom, a szivacsoknak mennyi értelmük van, mert laposabbak, mint a GPU, szóval sztem sz@rt se érnek. Praktikerben kapni mindenféle ilyen szivacs-csíkot, ált. ablak-ajtó szigetelésre. Veszel egy tekercset, és még 100 VGA-ra jó lesz. Ja, látom, ez már volt.
RAM-bordákat elfelejtheted, legközelebbi VGA-n én azon gondolkodom, hogy leveszem a párnácskákat a gyári réz RAM-bordáról, az alá mehet paszta, úgyis csavarok tartják (párnák nélkül visszaszerelve, hogy alacsonyabb legyen), ahol meg a csöveknek kell a hely, ott egyszerűen kireszelem/bereszelem. Kár, hogy a 3870-nél nem jutott eszembe. Mégis csak jobb a réz.Kéne vennem egy NF-P121300-as ventit, mert a gépbe ugyan nem tudom betenni, de van hátlapi SATA/táp kivezetésem, és jól hűtene a melegben...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz katt777 #29776 üzenetére
Érdekes gondolat. Elpiszmogtam a 2600XT-vel is egy darabig, amíg minden úgy állt, ahogy kellett, de nem szeretnék órákat tölteni azzal, hogy ez a borda nem fér ide, a cső ott hozzáér valamihez... Ha nem passzol 1-2 szóból, akkor nem reszelgetek semmit, azt hiszem. Bordáknak meg paszta és kész, ragadjanak, ne ellenkezzenek!
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz stevve #29777 üzenetére
Ja, aki válogathat... De én is eljátszogattam 2 órát a bordácskákkal (szerencsére onkább többet adnak jobb ragasztó helyett), mire egyben marad a kártya (közben hűtőblokk is fel-le többször). Megjegyzem: 3M ragasztó van a Chilla bordákon alapból.
-
Kzo
tag
SziAsztok!
Hozzáértök segítségét kéném! A mostani gépem ASROCK nForce 3 chipsettes AMD x2 4200+ (2.2Ghz) 2gb 667Mhz ram és AGP-s Ati 9600 Pro VGA ! Na az ötletem a következö! A VGA-át kicserélném egy AGP-s HD 3850 -re!A kérdés!Vajon van-e értelme?Ki tudja-e hajtani a proci ( ha felhúzom az órajeleit és teszek rá + hütést),vagy jobb lenne egy másik alaplap PCI-E 2.0 (egy olcsóbb kb 12.000 körüli) egy HD 2600xt-vel? A pénzbeli határ 30.000 Ft !
-
Chapel
addikt
Üdv!
Van egy hűséges 3850 Shappire 256Mb vga-m szeretem de beújítottam egy 22" monitort így már (1650x1050) kevés az erő pl. Crysis, Assassin's Creed.
Szal egy a lényeg új kari kéne a nevemre kattintva látjátok milyen hardver van,ehhez kéne.Rem 20k.ért elviszik a régit még bőven garis.
Szal mindenféle tapasztalati dolgokat várok!
Köszönöm előre is!
üdv.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
veterán
-
Kzo
tag
30.000 Ft-ba beleférne? Használtan a HD 3850 20.000 körül van, újonnan 25.000 ! Egy gyártót ha még tudnátok ajánlani!+Egy alaplapot kb 12.000 körül vagy ami kicsit drágább de már egész jó! Az sokat számít hogy nem 800 -as hanem 667 Mhz-s ramjaim vannak!Azt olvastam ill. olvasom mindenhol hogy a HD 3850 kb 2x gyorsabb mint a HD 2600xt !!Ès akkor már inkább HD 3850 ha sokkal erösebb!Mert azzal már csak kihúznám egy darabig ,mert a TFT-m 1024x786 a max felbontása tehát szerintem a a HD 3850 ezen a felbontáson elboldogulna mindnennel!
-
yakuza.tora
addikt
válasz stevve #29789 üzenetére
Én a hétvégén nyomultam egy kicsit a a Crysis demóval. 1920x1200-as felbontásban, semmi AA meg egyebek, de egész jól ment az X2-vel. A graf is korrekt volt és a színek...hmm "picit" szebbek voltak, mint a 88GTS alatt! Azért nálam még mindig a CoD4 a király!
(8.6-os Catalyst) A kártya max. 43 fok alatt volt, - átlagban inkább 40 - de az is igaz, hogy mindezt vízzel hűtve produkálta...Kzo: Ahhoz a felbontáshoz bőven - sőt talán túl - jó is a 3850!!!
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!
-
veterán
3850-ből Sapphire esetleg, mivel referencia hűtőt használ, nem drágább az átlagnál, 1024-ben pedig mindent visz és előre láthatóan fog is egy darabig (most még talán sok is hozzá). Alaplap esetleg egy Gigabyte, Asus, végülis 12 körül nincs túl sok különbség köztük.
yakuza.tora: persze, lehet élvezhető fps-eket elővarázsolni a Crysis-ből, de sok játék ugyanazon a felbontáson 2x annyi FPS-t produkál, ezért gáz kicsit az a játék.
[ Szerkesztve ]
-
Jon Mathias
senior tag
Tuningoltam 1et:[link] vélemények? az x2 (asus) mivel lehet a ventit szabályozni? riva nem! 8pines átalakítót lehet kapni?
AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
katt777
félisten
válasz yakuza.tora #29791 üzenetére
Natural mod 2.0-t javaslok. No meg Demo-t, gondolom, nem tudsz 1.2-re frissíteni.
MatyeeAM2: Riva pedig de. Legalábbis volt, akinek sikerült, mert a probléma már többször is felvetődött.
[ Szerkesztve ]
-
bakosgabor57
őstag
válasz DarthZolee #29724 üzenetére
Látom sokan leszólják az MSI-t,akkor valszeg én vagyok az egyetlen akinek tökéletesen műxik az OC-is meg az alaplap is/MSI/.
-
katt777
félisten
válasz Jon Mathias #29797 üzenetére
A tesztoldalamon le van írva a RivaTuner hűtésének beállítása, profilokat is tölthetsz le mindkét változathoz. Egyébként ha nem megy, az vsz. nem kimondottan az MSI, hanem az OC felelőssége.
bakosgabor57: Ha valaki a sz@rra azt mondja, hogy sz@r, nem szója le, csak kifejezi annak természetét. Egyébként elismerem, hogy lehet belőle jó szagú, azaz amit véletlenül jól csináltak meg, de ez az említett gyártónál elég ritka, legalábbis alaplapok terén (bios).
Valaki nem tudna küldeni SP2-es XP-ből egy uxtheme.dll-t? Ez, ami helyreteszi az SP3-as XP skinnelését, valami svéd vagy norvég nyelvű, és bár műxik, piszkosul irritál, hogy "aktivt fönster" és hasonló feliratok jelennek meg a képernyő-beállításoknál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest