- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szitaati
aktív tag
válasz - = Zk = - #30491 üzenetére
Állítólag költségcsökkentési okokból...
Freeman87: Szerintem a GDDR4-eset vedd. Szerintem"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
Beowulf_78
addikt
Srácok!
Akinek van kedve csatlakozhat az nVidia baráti körön belül zajló Fear Combat Multiplayer game-hez.
A játék ingyenesen letölthető (1,8Gb), és lekérhető hozzá ingyenesen a kód is!
Nagyon jót játszottunk ma! 5-6 voltunk és deathmatch-eltünk, Laraxior által létrehozott szerveren. Akinek kérdése van jöjjön át a nVIDIA Geforce-osok baráti köre topikba, ahol le van írva honnan tölthető, és hogy kérhető a kód.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
FeRRaR1
őstag
válasz Beowulf_78 #30502 üzenetére
Linkelsz pár képet és eldöntöm
Freeman v mi
A GDDR 3 as elvileg olcsóbb a GDDR 4 es kicsit gyorsabb max 5-10% de ez alkalmazás függő
-
TomBoy1986
veterán
válasz marcias #30492 üzenetére
A WIC-ben nagy felbontáson a 8.5 hozott 10%-ot, amitől azért nem kell elájulni, mert 20 helyett 22 FPS lett, szóval az nem nagy durranás. Azóta azonban patcheltem a játékot, s sokkal magasabbak az FPS-ek szerencsére, de nem összevethető
Crysis v1.2:
8800GT-m nincs, úgyhogy azzal nem tudom összevetni, de tényleg csak pislogtam a monitorra az eredmény és a folyamatosság láttán
Amúgy a COD-4-ben érezhetően valami nagyon el volt baszarintva, mert az X1950 XT-men jobban ment először a játék (februárban vettem a kártyát).
- = Zk = -
Nekem sima 3870-esem van
[ Szerkesztve ]
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
TTomax
félisten
Én még annyi csitert életemben nem láttam mint a FEAR combat szervereken... a srác előttem szaladt a szűk folyóson,kilöttem rá 2 tárat a szögbelövövel...nem mondom mind fejbe ment,de mellkasmagasság megvolt...a csávó ezután futtábol fejbelött megállás nélkul....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
jhondoe
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van,h vettem egy Sapphire HD3850 512MB AGP kártyát és nem indul vele a gépem. 400W-os tápom van,kicseréltem egy 450W Chieftec tápra és így már elindult,de folyamatosan fagy a gép. A videókari egy másik gépben tökéletesen müxik 350W-os táppal!!! Az én gépem is működik,2600XT-vel tökéletesen ment!!!
Mi lehet a probléma???
A konfigom: Abit IC7-G,Prescott 2.8 GHz,2,5GB RAM,2db DVD író,120GB winc.A válaszokat előre is köszönöm...
-
-
LEON-T
aktív tag
Katt megnezted mar az uj beta drivert?
-
-
TomBoy1986
veterán
válasz katt777 #30507 üzenetére
Megmondom miért:
Mert érdektelen. Az ember nem kínlódik - szerintem - olyan minőséggel, amiben nem megy jól a játék. Szeretek célozni tudni abban az FPS-ben, amivel játszok. 1280*1024+High-ban pedig ez elérhető, könnyedén.
Nekem megy a Turok Vista x64 alatt 8.6-tal. Az a bajom, hogy nem tudom lemérni, mert 60FPS-nél lekorlátoz akkor is, ha mind driverben mind játékban kikapcsolom a Vsnycet 60-ra és így mindig 60 FPS-sel megy a játék 1280*1024+ High + 16xAF mellett.
[ Szerkesztve ]
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
mackosajt
addikt
válasz TomBoy1986 #30512 üzenetére
Olyan kérdésem lenne, hogy intel E2180 vagy hasonló prockóval egy 3850 512 ddr3-al mire képes mondjuk Battlefield2-ben, 1280*1024, high beállításokkal.
Tud erről valaki infót adni? gyakorlatit.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
csibor
addikt
Most hogy lassan 20K alá csökken a 3850-ek ára,elgondolkodtam lehet venni kéne 1-et. A gyári passzív hűtés elég a kártyának ?Tuning nem érdekel.
-
S4ND3R
tag
Én a mai napig is azzal tolom... [link]
-
Laczyka01
csendes tag
sziasztok
Van egy HIS X3850-es karim, terhelés alatt 75-80 fokos a gpu-ja, ez normálisnak számít?
Alapból 60-65 fok szokott lenni. -
messi88
csendes tag
Csá! Szerintetek egy SAPPHIRE HD3850 256MB Full PCI-E mennyiért lehetne eladni? januárig garanciás
-
katt777
félisten
válasz TomBoy1986 #30512 üzenetére
UT3 hiba. Elméletileg VSync lekapcsolásával mennie kéne. Kihajtás?
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
-
TomBoy1986
veterán
Olyat ált. nem kapsz, mert az élelmes kis seg*fe*ek a nagykerben vagy kiskerben kiszedik belőle.
De ugyanez igaz arra a másik kuponra, ami jár az AMD alaplaphoz, CPU-hoz és VGA-hoz, s ha meg van mind a három, akkor valami grátisz jár hozzá. De ilyet is csak az AMD honlapján láthatsz - na meg katt777-től tudhatod meg (én is tőle tudtam meg, s aztán láttam a honlapon is).
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz zozoz1 #30500 üzenetére
vannak mostanában is jó beszólások,de várom a legütősebbetszitaati :bekaphatják
TomBoy1986 :jaa..értem.nem szoltam
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Ginew
aktív tag
adott 1 sapphire 3870 2 slotos hütéses kari, és kifagy, tüzforrón.. olykor 2 bebootolást sem bir ki.. az automata szabálozás nem naon kezeli jól, pedig kellene neki... gariba cserélhető?
-
katt777
félisten
Érdekes lenne tudni, mikori a kari. Lehet, valaki használta egy másik hűtővel, aztán "eladta" a 48xx miatt, a gyári hűtőt meg gyorsan visszab.szta paszta nélkül. Volt már ilyen a topicban. Vagy a biosát buherálták meg, nem lett jó, aztán eladták, számos lehetőség ismert. Legföljebb legközelebb nem vásárol ilyen helyen az ember.
Ginew: Nem fut semmi VGA segédprogram, ami megbolondíthatja a karit?
-
LEON-T
aktív tag
Katt!
Mint irtam multkor van masik gondom ill volt. konkretan vga driver, ccc nem indul bla bla.[Hozzateszem csak a 8.6 48xx hotfix ment fel jol.]
Vegulis egyik ph-s tipp[but thx] nem jott be. Ime ami segitett.* Uninstall Catalyst Control Center
* Reboot
* Uninstall .Net Framework 2.0
* Reboot
* Reinstall .Net Framework 2.0 from: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=en
* Reboot
* Reinstall Catalyst Control Center
* RebootValahol jol ereztem, hogy inkabb a netframework iranyaba kell elindulni, es nem egeszen a kulonbozo reg, file pucolok fele
Konkretan megneztem olyan gondom volt, hogy a ket komponens ;mom, ill ccc nem indult el. Ha ujrainditottam oket, akkor nem tortent semmi sem, csak egy ido utan kilottek magukat taskbol.
A 8.7betaval igazad volt. Valahogy tenyleg 48xx-as seriara csinaltak mert a driver felment ugyan, de aztan a CCC mondta , hogy nem tamogatott vganal nem indul Fura mindenesetre[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz LEON-T #30538 üzenetére
Ja, hát ha a .net nincs fent rendesbe...
Vazze, kapom a 4870-es teszteredményeket, aztán csak lesek meg sírok. Rohadt vinyóm!nygma: Nem, én emiatt Dubmasternél vásárolok, vagy BP-ről rendelek meg még pár rohad ventit is, mert ez egy olyan f@sz@ orrszag. Vagy ország.
-
vidu01
csendes tag
Hi!
Nemrégóta van 3870es kártyám, ez a fajta:
kép1
kép2
Ezek hogy bírják a tuningot? Mert próbáltam órajelet emelni ATI overdriveval:
GPU 777ről 800ra
mem 1126ról 1200ra
de már ennyitől is instabil lesz, krízis 10 perc alatt kidob az asztalra vmi ilyesmi hibaüzivel:
atikmdag képernyőillesztő nem válaszolt, helyreállítás megtörtént. Legfrisebb catalyst van fent. Ezeket nem lehet huzni, v csak nem overdriveval kellene?
És milyen arányba kell beállítani gpu-mem órajelet?[ Szerkesztve ]
-
szumo
senior tag
válasz vidu01 #30541 üzenetére
A sapphire-ok a tűrhetően tuningolható kategóriát képviselik szerintem.
Mivel nekem is pont ez van, én is kíváncsi vagyok, hogy ki milyen progit ajánl, mert az ATT régebbi verziója még a hőmérő diódát sem ismeri fel rendesen, nem hogy a videókártyát.Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
szumo
senior tag
Lehet én vagyok a béna , de bennem úgy élt ez a progi eddig mint ati tray tool (ATT).
Letöltöttem, a logója alapján ez lesz az amit én keresek.
Ha hazaérek ki is próbálom.
Tegnap amúgy mikor összeraktam a gépet, mert garis volt az alaplap, nézelődtem, hogy 50 fok körül mozog a kártya hőmérséklete, és egész jól éreztem magam.
Sajna a céges gépemben a radeon x1300 elvérzett egy év után, és kaptam bele egy 7600gtx-et. Beállítás közben csodálkoztam rá, hogy az nv mag belasulási határa 125 fok hőmérsékleten van megadva. Mondtam is az rendszergazdának, hogy hozok tojást sütögetni a passzív hűtős videókarira.Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
katt777
félisten
válasz vidu01 #30541 üzenetére
CCC bőven OK, nem kell más, főleg nem az ATI Overdrive. Bios-od verzióját nem tudjuk, hőmérsékletet sem írtál. Amúgy 850/1200 meg szokott lenni Sapphire kariknál, de ezzel a hűtéssel a RAM-oknak is bírniuk kéne 1250-et.
Én egyébként kissé átírtam egy HIS 3870 IceQ3 turbo bios-t, azzal használom a VGA-mat (jobb, mint bármelyik Sapphire, raádásul kicsit tovább lehet CCC-ből tuningolni), igaz, a hűtést már lecseréltem egy Chillára (mert én sajnos nem ilyen karit kaptam), de azt is lehet állítani bios-ban, és akkor tuti semmi gond nincs.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest