- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
tabrev
aktív tag
válasz
Travelos #2519 üzenetére
Most ez az miatt is gáz, mert akitől vettem ő tudta tuningolni...
Hát este még megpróbálom, ha még meglesznek a kölcsön alkatrészek a Riva Tunert. Bár emlékeimben él, hogy a 3700+ -os konfigban próbáltuk és ott sem volt hajlandó a megfelelő működésre.
Akitől vettem ő azt mondja Riva Tunerral húzta és az 650-től indította a tuningot, én pedig csak 500-tól tudtam a 3700+-os konfigban... Ez vajon miért van? -
tabrev
aktív tag
válasz
Travelos #2512 üzenetére
Megnézted GanXstaZ linkjét? Ő tud állítani órajelet. Én pedig nem. Amit küldtem kép ezt megfelelően prezentálja.
Úgy érzem elbeszélünk egymás mellett...
Nézd meg még 1* GanXstaZ linkjét, majd amit küldtem! Látsz különbséget?
Még 1* mondom: NEM TUNINGOLNI akarok! GanXstaZ linkje rávezetett, hogy jófelé tapogatok!
[Szerkesztve] -
tabrev
aktív tag
válasz
Travelos #2505 üzenetére
Elküldtem mind a kettőre...
GanXstaZ: segítség!Nekem a csúszka a tetején van és alul felül 648 - 648 GPU, ugyanez mem alul felül 775 - 775 látszik.
De az aktuális 500, 600. Tehát akkor vmi nálam nem stimmel, ezt próbáltam már egy ideje megérteni. Persze a választ most sem tudom...
[Szerkesztve] -
tabrev
aktív tag
válasz
Travelos #2497 üzenetére
Nem tuningolni szeretnék, csak megérteni a kari működését...
Használsz Ati Tray Tools -t? Vagy a Core Centert nézted már? Légyszíves írd le nekem mit látsz Overclock módban. Mennyit ír az XT-nél. Vagy csak írd le mit látsz, lakatkiakasztás után - egyáltalán utánna Te vissza tudod zárni?
Nem a rangomat akarom növelni, hanem visszaadni a kártyát, ha nem jövök rá mi zavar benne...
[Szerkesztve] -
tabrev
aktív tag
Bocsi 920D-s volt. 2*2.8Ghz 2*1Gb 800Mhz.
Ez 2 magos...
Csak azt nem értem a 7900GTX miért ment simán. A 3000+ -al is.
A tuning kérdésre tudtok választ? Nálatok is a Control Centerben lehetetlen a kari órajeleit állítani?
Az Ati Tray Tools-ban pedig a BIOS GPU 500, a BIOS MEM 600 és a tuningot is innét lehet állítani. Tehát 500-tól felfele Mag, 600-tól felfele mem. Ha állítok rajt, akkor az állított órajelen megy a kari ---> tehát 600\700 -ra állítom akkor 600\1400-on megy 41Gb sávszéllel. Akkor hol itt a tuning? Vagy kell neki fesz is?
Ha állítom az eredeti órajeleit 650\775 akkor meg kifagy a kártya. -
tabrev
aktív tag
válasz
Travelos #2476 üzenetére
Akkor itt lesz a kutya elásva... Én nem tudok állítani semmit a Catalystban - a csúszka nem mozdul, 650\775-ön áll és nem tudom mozdítani... De az aktuális 500\600. A Requested pedig 650\775.
És majd feledtem, volt a kari 930D (2Gb 800Mhz), 3700+ (512Mb 400Mhz) procival egy lap alatt is.
2005 930D 7400 pötty
2005 3700+ 8800 pötty
[Szerkesztve] -
tabrev
aktív tag
válasz
GanXstaZ #2469 üzenetére
Köszönöm a kioktatást...
Mivel még nem volt ilyen karim talán értetlenkedhetek picit. - persze csak, ha megengeded...
Akkor azt mond meg még légyszíves, hogy a tuningot is az alap értékektől számítja?
Tehát 500\600 -tól lépkedek?
Travelos : köszönöm válaszaidat!
[Szerkesztve] -
tabrev
aktív tag
Még vmi: nem az alapórajelnek kellene lennie a 650\1550 nek? A sávszélesség is csak 36Gb alapon... azt mitől változtatja?
Fórumozók: ha másnak is van x19xtx-e, az ővé is így működik???? -
tabrev
aktív tag
válasz
Travelos #2462 üzenetére
Azt mondod, hogy a proci miatt teljesít azonos szinten egy 1900GT 36Gb sávszél 256Mb 615\1300 - (ez nem biztos) mint egy 1900XTX 48Gb sávszél 512Mb 650\1550 -es kari???
Ezt nem tudom elfogadni... Akkor minek a sok ezer forint különbség???
Arról nem is beszélve, hogy egy 7900GTX 3000 ponttal többet csinál... Akkor a ph-s tesztek?
[Szerkesztve] -
tabrev
aktív tag
válasz
Travelos #2451 üzenetére
Hááát... felraktam .NET 2.0-át, Catalist 6.9-et. Everest ugyanúgy 500, 600 -at lát és a Control Center is... (jelenlegi 500\600 kérésre 650\775) ez áll pontosan itt.
Annyit értem el, ha a Centerben elindítom az autómata órajel konfigurálását, akkor amíg az fut - nyikorog a gpu - akkor felmennek az órajelek mindenhol... amint végez abban a pillanatban már a szokott kép 500\600Ja és max hő 60C GPU
Nem értem...
[Szerkesztve] -
tabrev
aktív tag
válasz
Travelos #2441 üzenetére
Szia!
A gyári drivert raktam fel - ami a cd-n van, mint írtam is. Nem raktam fel semmi mást. És a tegnapi nap 3db számgépben próbáltam ki esélytelenül...
Semmit nem kapcsoltam sehol.
Onnan veszem, hogy nem vált, hogy haverom 1900GT-je jobb eredményeket ad ugyanabban a konfigban mint ez, gondolom a magasabb órajelek miatt.
Üdv
[Szerkesztve] -
tabrev
aktív tag
A legsz**abb az egészben, hogy az Asus Smart Doctor 650, 1550-nek látja, de a Control Center és az Everest nem...
+ a tesztekben sz**abb egy 1900Gt-nél... Hihetetlen!
A sávszél is 37Gb 46 helyett...
Ja és 8xxx pontot kap 3dmark 2005-ben vicc! 7900GTX 12xxx-et kapott!
[Szerkesztve] -
tabrev
aktív tag
Ott a válasz az adataimnál...
Hyper TypeR Modular 580W
ami hiányzik az egy kölcsön 3000+ Venice + 2*256Mb 400ddr
Raktunk fel Catalyst-ot, ugyanez volt a helyzet...
Ami érdekes, hogy a kari nem hibázik egyik 3dmark-ban sem - igaz nem tuning, hanem minusz tuning a jellemzője...
[Szerkesztve] -
tabrev
aktív tag
-
-
tabrev
aktív tag
Köszi!
Akkor a gondom: Ati X1900xtx a kari. Nem tudom a karit a gyári órajeleken hajtani (650. 1550) Everest és Control Center szerint is csak 500, 600 -on megy a GPU és a mem.
Mit kell átállítani? - Ha létezik ilyesmi egyálltalán...
Mindenestere az Everest ír settings 1 és 2 beállításról (1 - 500, 600) (2 - 650, 775)
Bocsi ha láma vogyok...
Üdv -
tabrev
aktív tag
Sziasztok! Kéne nekem egy kis
Ati segítség...
Van még ébren vki???
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- C# programozás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 1 / 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest