- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
Gabriel Dawn
tag
így van, ügysen megírták a 06-ot úgy tudom csak olyna kikötés van hogy minimum 128 megásnak kell lenni a karidnak de 256-tól ajánlják, mert azalatt nem érdemes.
-
Gabriel Dawn
tag
válasz
várnarancs #2893 üzenetére
én tuti nem húzom a karim, inkább a ramot és a procit azzal is lehet jó eredményt elérni pl 3000+ wincsi magossal húzva ugye 9200 pötty ami nem rssz
-
Gabriel Dawn
tag
His X1900XT duall 2*512 ez így még jól is hangzik, na de én szellemileg penge gyerek, nem vettem hozzá erös procit, 3000+ winchester magos darabom van, így a 3dmark05-ben 8300 pontot csinál, 1800Mhz-et felhúztam 2100-ig (a memóriákat 420-ra) és így már 9200-at, vajon elég neki egy 2500Mhz körlüli amd, és ot milyen teljesítménye lessz?
-
Gabriel Dawn
tag
hát akkor ezek szerint midnenkinek volt a dobozban csak nekem nem
an mind1 maj szerzek, addig meg össze van rakva a gép és áll a sarokban és miért? a mostani rendszer miatt, a szemét feri miatt nincs benne ilyen, megszorító pack
ja és esetleg vezsek ám ha valakinek van +ba 1 db
[Szerkesztve] -
Gabriel Dawn
tag
Hát rendben, megnyugottam hogy van átalakíto ehhez, tudjátok miylen érzés amikor megveszel mindent bár össze rakod a gépet és erre meg nem áll öszse sehogysem, így voltam az X800Xt-mel, megvettem aztán utánna a videókártyához vettem meg a gépet, mert hol-ez hol az nem volt jó. Itt györben vagyok 7 köznap, voltam 3 boltban, nem hiszitek el milyen tudatlan emberek vannak itt. A bolt nem volt nagyobb kb 3*3 méteres helységnél.elmondtam mi a gondom, erre kérdezi felhív egy embert hogy kellene töltő mihez kérdezi, modnom x1900xt , x és mik a számok? 19mennyi? áá mondom, aztán mondtam hogy midn1 köszönöm, halvány fingja nem volt miről beszéltem.
-
Gabriel Dawn
tag
hy, lenne egy sürgős kérdésem. Vettem egy X1900XT-t, olvastam, hogy nagyobbacska táp kell hozzá, nyáron vettem egy nem túl márkás de 550W-os tápot.na a kérdésem az lenne hogy a kártya hátulján lévő 6 tűs csatlakozóba nem tudok semmti bedugni mert a tápon nekem nicns olyan tápcsati, esetleg van valami átalakító vagy sajna tápcsere?
-
Gabriel Dawn
tag
az szép
bár án soha nem értettem azokat akik 2 kártyás rendszert részeítik előnyben mikor a mai kellő teljesítmányt egy karis cuccból is ki lehet hozni akár, kevesebb pénzből, azt hogy 1600*1200 ban jobban megy 10 fps-el, azt ugysem veszed észre
-
Gabriel Dawn
tag
válasz
RapUGround #2715 üzenetére
hát everestben mindenképpen meg lehet nézni hánymegás a karid, hogy mennyinek ismeri fel a gép. ez olyasmi lehet mint régi drivereknél nekem azt írta ki hogy x800 series aztán x800xt volt csak azon belül nem határozta meg.
-
Gabriel Dawn
tag
igen 256 megás, His X1900XT Iceq3-al, a hűtés miatt drágább amúgy lenne vagy 65körülbelül. akkor köszönöm a sok hasznos információt!! én elnézek pihizni, majd holnap, addig is jó forumozást
-
Gabriel Dawn
tag
Igazán azt vártam, hogy x1900xt-t 72-ért ááá az nem éri meg vegyél 7800gtx-et vagy valami hasonlót, tehát akkor ebben a kategóriában, teljesítményileg ez azért ott van.
-
Gabriel Dawn
tag
hmmm... jó csak pl ha valaki beruház egy erösebb karira felméri a terepet.Nem akarom azt hogy megveszem és jövő nyárra már 1024*768 fullon valami esetleg be akadjon, érdemes-e várni tovább? csak mert ez sem új kártya és az árak folyamatossan esnek, de hát iylen alapon midníg várna az ember és nem lenne semmilye
-
Gabriel Dawn
tag
Hali, Mi a véleményetek a kariról a mai játékospiacon? Mostanában akarok venni egy His X1900XT-t és azt szeretném tudni, hogy érdemes-e befektetni, milyen teljesítményt kapok ezáltal, most cpu, meg a ram mellékes!
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Futás, futópályák
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest