- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Aktív témák
-
zpc-ss
csendes tag
Hali,
Aki úgy véli, hogy lehetne ez a kártya némileg hűvösebb, annak ajánlom az alábbi tesztet!
[link]
ATI Radeon X1800XT karin Zalman VF900-Cu load -22 Celsius!
Ha az X1900-asokon is hozza ezt az eredményt, akkor cigánykereket hányok!
[Szerkesztve] -
zpc-ss
csendes tag
Na, elkezdte végre tényleges pályafutását a kártyám.
Bár tudtam mire számíthatok, kissé melbevert amikor tegnap 2 órányi Empire at War után figyelmeztetett a gép, hogy 78,2 fokos a GPU. Ez várható volt, de nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan bekövetkezik. Mi lesz itt nyáron?
Olvasgattam egy kicsit az Accelero X2-ről, és elég bíztató. Tapasztalat?
Visszaolvasva láttam, hogy a Zalman Fatal1ty Fs V7 vagy Zalman Vf700Cu az ajánlott.
Tudná valaki számokkal ecsetelni, hogy ténylegesen mennyit javítanak ezek a hűtők a proci/memória hőfokokon?
Mik az egyéb tapasztalatok? Előre is köszi! -
zpc-ss
csendes tag
válasz
Tsunami73 #469 üzenetére
Boldogan elismerem, ha én vagyok a hüle, csak működne mán!
Sajna csak fél ötkor tudom tesztelni, addig meló, de nehéz lesz...
Az s videó ok., tehát ha jól értem lüke fejjel rosszba dugtam, és ha hátulnézetben a baloldaliba dugom még gépindítás előtt, akkor lesz képem a monitoron, és ezután, ha a CCC-ben engedélyezni próbálom a 2-est, akkor nem csak villan egyet a monitor, hanem aktív is lesz, és ráhúzhatom a TV ikont?
Bocs a szájbarágatásért, de már agyilag full zokni vagyok az idegtől -
zpc-ss
csendes tag
válasz
Tsunami73 #466 üzenetére
Igen, a gyári kábelt használom!
Nna, most melyik a jobb oldali?
A gép fenekét nézegetve: DVI, Vivo, DVI - ez utóbbiban van a monitor (jobb kéz felöli) - a mellékelt átalakítóval. Ha a másikba átdugom a monitort, akkor no kép!
Vagy talán a gép indítása előtt kéne már abba rakni, és indulásnál felismerné hogy ott van monitor? -
zpc-ss
csendes tag
Hát ez nem igaz, kezdek igazán bepöccenni...
Újra kellett telepítenem az XP-t, utána .NET 2, majd a 6.2-s driver CCC-vel és frankón el is indul... DE nem tudok a TV-re képet varázsolni!
A Display managerben az Attached displays currently disabled mezőben ott van a TV ikonja, de nem tudom ráhúzni a felette lévő aktiváló ablakra, se jobbklikkelni rá. Ha az első mezőben lévő aktív monitorra húzom a TV-t, akkor ki tudom őket cserélni, vagyis a TV-n lesz kép, a monitor kikapcs.
És még egy érdekesség: ha úgy indítom el a gépet, hogy rá van kötve a tévére, akkor amíg az XP kék üdvözlő képernyője el nem indul, addig csak a TV-n van kép (bootképernyő stb.) a monitor sötét, onnantól pedig csere, és rendesen megy a monitor.
Lécci segítsen valaki! -
zpc-ss
csendes tag
Sziasztok!
S.O.S. segítségre lenne szükségem!
Gayer mester jóvoltábólvégre nekem is ilyen karim van, de tegnap (vagy ma
) éjjel 3-ig görcsölve sem vergődtem vele zöldágra.
A szitu:
A gép zsír új, csak XP, Nero, Quick Time, meg alaplapi dolgok voltak fenn. A kapott lemezről szépen iskolás módon feltoltam a drájvereket, egyben, ahogy a telepítő magától csinálja. A baj az, hogy a CCC nem indítható, hibaüzenetet ad. Nézem, ez az 5.13-as catalyst, nosza próbáljuk a legújabbat (6.2) -> eredmény ugyanaz.
Gondoltam, hátha nem teszi fel jól a .NET-et, telepítem azt külön -> a hibaüzenet eltünt, de nem is indul, hiába kattintgatok, próbálom indítani, villan egyet az egér, oszt annyi
Próbáltam részletekben: csak drájver - OK, utána .NET - OK, ezután CCC (magyar) - nem működik
De a java csak most jön:
Olvasom, hogy francba a CCC-vel használjak ATI Tray Tools-t! Hurrá, ez biztos jó lesz... de nem!
Az egész procedúrára azért lenne szükségem, hogy a TV-re ki tudjam nyomatni a képet: a Tray Tools-ban a display menüben lehetne aktiválni a TV kimenetett, de itt döbbenten látom, hogy a display 1 NEM AKTÍV (conected!!), hanem csak a display 2 meg a TV
Pedig a kis Syncmaster monitorom tuti az egyes kimenetre van kanócolva, még a Megjelenítés\Beállítások\Azonosítás szerint is...
Plíííz segítsen valaki, mert már a fejem verem a falba
Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Prime Video
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest