- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
No itt a vége a rendszernek, ezen a ponton már előfordul 1-1 hiba a CPU tesztnél:
3Dmark05: [link] 11556
És most mindent az alapra teszek, így hogy már láttam mit tud legjobb esetben... -
DonDragonka
őstag
Megléptem a platformváltást. Az új rendszer adatai az adatlapon olvashatóak. Megérte az a plusz 40E beruházás nagyon is.
Quake4: játékon belül full-on minden grafikai beállítás, CCC-ben is minden a maxon. Átlag frame játék közben 40-60fps, arról már nem is beszélek, hogy a 3Dmark05-ben a korábbi vasban elért 7267-es pontszámot is némiképp túlléptem. Az új eredmény 11320 pötyli…
Elvégzek pár tesztet és már képekkel prezentálom az eredményeket.
Ui.: Core2 alatt ehhez a vashoz majd minden intel proci és alaplap gyengusz. Párat volt szerencsém kipróbálni… -
DonDragonka
őstag
Valószínűleg beruházok egy ASUS A8R-MVP alaplapba és agy A64 3800-as prociba. Ez a legtöbb amit költeni szeretnék azért, hogy némileg jobb körülmények vegyék közre az ASUS 1950XT karcsit.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Gaboman #4014 üzenetére
Igazad van. Nem tudja kihajtani a vas ami alatta van.
Viszont cserébe azt amit tud azt mindenhol stabilan hozza lettlégyen az bármilyen felbontás is. 1280*1024-ben ugyan úgy 37-40 fps-t hoz mint 1024*768-ban, mindenhol minden játékban amivel kipróbáltam. Ez már nekem egyenlőre elég is.
Az igaz, hogy a szintetikus tesztekben nem éppen azt az eredményt kapom mint ami magától a VGA-tól várható lenne (3Dmark06:4487), de ez még így is pont ugyan annyi mint neked egy teljes platformváltást követően.
Az 1950PRO-n indított elméleti eszmecserénkben miszerint az a jobb ha teljes platformot vált az ember vagy az a jobb ha erősebb kártyát vesz, szerintem kijelenthetjük, hogy a te megoldásod a jobb ha a rendszer teljes teljesítményét vesszük alapul no meg azt, hogy ezzel mit is nyersz még a +10% fps növekedésen túl.
Viszont nekem most csak erre futotta és én ezzel elégedet is vagyok. Idén még építek köré egy erősebb konfigot, már ha az élet úgy hozza, hogy másra se kell költenem mint egy erősebb számítógépre… -
DonDragonka
őstag
Köszönöm mindenkinek.
Már jön a cucc 1-2 óra és itt fog hasítani a masinámban.
Ha a táp nem bírja akkor kihajítom, de bízok benne, hogy erre nem lesz szükség, estére már okosabb leszek.
Még egyszer köszönöm cserébe majd prezentálok egy két eredményt ha bírja a tápom… -
DonDragonka
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a mostani konfigomban (lsd. adatlapom) van é értelme egy 1950XT-re való cserének. Akad néhány játék ahol nem igazán vagyok kiegyezve az 1950PRO-m teljesítményével. Mivel olcsóbbnak tűnik egy XT cserebere mint egy teljes platformváltás, egyenlőre ebben gondolkozom. Jó lenne azt is tudni, hogy a tápom elegendő é vagy sem. Végignéztem jó pár tesztet, meg visszaolvastam vagy 1000 hzs-t de az XT energiaigényéről sajna nem találtam infót. Előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest