- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
wittman #3990 üzenetére
A GTX470 erősebb azért jóval... gondolom úgy oldotta meg, hogy adott neki SSAA-t... csak simán a kártya csere minden állítgatás nélkül nem működik... SSAA nélkül ez nem tűnik el... lehet tompítani, de el nem tűnik.
Az a lényeg, hogy olyan vga kell, ami bírja az SSAA-t... kipróbálhatod a GTX460-t, én elégedett vagyok vele, bár a 4870-ről történő váltás előtt azért többet vártam... ha lesz pénzem, le is cserélem egy 6950-re amíg olyanok vannak forgalomban, amikből 6970-t lehet "varázsolni"...
A crysis-hoz annyit, hogy nekem például ez alatt derült ki, hogy instabil a gépem... rábeszéltek a warhead-re, hogy próbáljam ki... jöttek is a kék halálok, pedig más játék rendben ment... tesztek lefutottak hibátlanul... prime blend 1 óra, IBT 10 kör maximumon...
Aztán rászántam egy napot... 3 óra prime blend után hiba... na mondom hátha ez a nyűg... belőttem úgy a rendszert, hogy 6 óra prime blend után még ment volna, én szakítottam meg... azóta egy darab fagyásom nem volt crysisl-l...
Én 3870-ről váltottam 8800GT-re, majd 4870-re, majd most a GTX460-ra... szeretem így váltogatni, tesztelgetni őket és egy dolog ami tény számomra... nincs új a nap alatt... mindkét gyártó kártyái jók, és pár kivételtől eltekintve a hibák döntő többsége user error...
Ugye a szokásos duma is, hogy "én nem tuningolok, default minden a biosban"... hát ez az... sokan elfelejtik, hogy a ram amit vettek, nem működik megfelelően a default 1.8V-n... kell neki a gyári 2.1V... ( gyártó és típus függő ) ez egy alap hiba, amibe sokan belefutnak, és aztán jönnek a kékhalálok nagyobb terhelésnél...
Ennek ellenére az ismert NV-s csibészségek miatt, én szívesebben veszek AMD vga-t, bár a tapasztalatom az, hogy bugok és hibák terén kb egál van... az egyik ebben jobb, a másik abban, de csodák nincsenek...
Hogy megnyugtasd magad, próbáld ki a GTX460-t... nem jársz rosszul vele, és legalább tesztelsz is... a két ventis Giga OC kiváló választás... halk, és jól teszi a dolgát...
-
-Solt-
veterán
válasz
wittman #3988 üzenetére
Lehetőség van, csak sz@rik rá... Beállítod, és semmi nem történik... csak a külön NV tool segít rajta..
Tudom melyik videóra gondoltál...
A DCS ilyen, az FC is, ha jól emlékszem, bár az most nincs felrakva... a RoF meg 1000%, hogy ilyen...
Ezeken csak az SSAA segít... tipikus hanyag ( NV szponzorált ) orosz programozás...
-
-Solt-
veterán
válasz
wittman #3985 üzenetére
Szia Wittman!
Nekem az FC2 nincs meg, de a többi amit írtam ilyen. Egy 2X-s SSAA már javít a dolgon, de a 4X-s lenne az igazi, viszont az már megfekteti a 460-t is... ráadásul driverből még mindig nincs SSAA... kell egy külön tool hozzá. Az nHacer természetesen nem működik ezekkel a driverekkel...
Nem csak pszichológia, hogy nem volt nálad ilyen durva?
Ha nem állítottam semmit, akkor én csontra ugyanazt a jelenséget kaptam GTX460 esetén, mint amit a 4870-l... csak ugye a 4870 nem tudja az SSAA-t.
Ezt a black screen dolgot sajnálom... nem jött jól az amd-nek, főleg nem ebben a szegmensben.
-
-Solt-
veterán
válasz
wittman #3972 üzenetére
Ez a shimmering jelenség megvan a RoF, az FC, és a DCS esetében is, pedig nekem GTX460-m van... akkor tűnik el, ha ráadom az SSAA-t, de az meg tizedeli az fps-t...
Én 4870-ről váltottam pont emiatt, de sok különbség nincs... elvben eltüntethető, de a gyakorlatban játszhatatlan fps-t hoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GTX 1660 6gb Super /1660/1650s/1060 Videókártyák Jótállással!
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest