- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
segurissima #1719 üzenetére
Szerintem nem. Nem az igazi...[link]
-
zack
nagyúr
válasz
segurissima #1715 üzenetére
Először is kellene venned egy minimum 1920x1200-as 24"-es monitort, de inkább azt mondom 5970 mellé egy 30"-as 2560x1600 monitort vennék.
Házméret döntő, mivel hosszabb a 4870 X2-nél, nehéz kérdés, és sokszor méregetni is kell. -
zack
nagyúr
Igen. Ez azért visszatart egy kicsit. A high detail is felejtős lesz Crysis-ban, nem hogy a very high. A pénztárcám mérete azon múlik mi a fontos számomra. De annyira nem lesz fontos a 2560, hogy félévente 100-120k öljek bele VGA-ba.
Lehet a 82 cm full HD tv lesz a megoldás, mert alapjában véve nincs bajom az 1920-as felbontással.
Írtam véleményt a Metro-ról a 4870 X2 topikba.Egy pozitív godolatot se sikerült összeszednem sajnos.
SzlobiG:
Nehéz kérdés...lehet 1920x1200 very high-ban szebb lenne a Crysis, mint 2560x1600-ban medium-on. Szóval közel se biztos hogy annyira jól járnék. Nem kapható normális vas, csak milliókért, ami ebben a felbontásban tudja a "high detail"-t. Sajnos.
-
-
zack
nagyúr
Van egy rész a 3. chapter után, hogy utazol lent egy kézi hajtású sin kocsiban, és ha magad elé nézel drasztikus fps csökkenés lesz. Nálam ilyen 40fps-ről 18fps-re 4870 X2-vel. Többiek azt mondják ez a szálló poros levegő lehet valami PhysX-es cucc és azért lassul be. Ha valak eljut eddig, megnézhetné.
-
-
zack
nagyúr
Na jó...persze.
2db 5970 negyed millió forint, 2db GTX 480 300k környéke lesz. Szted ez kinek éri meg? Lesz aki megveszi, de nem ez lesz a többség, max. 1-2 júzer itthoni viszonylatban.
Nekem elég a high is, csak bosszantó ez az indokolatlan nagy gépigény. 4870 X2 topikban leírtam hol láttam nagyobb fps esést.
Az hogy mennyire várhatnám nyugodtan a Crysis 2-öt egy mostani csúcs konfiggal...erre azért mérget nem vennék.
Enggem azért dühítene ha a helyedben lennék hogy egy 130-140k kártya nem bírja a very high-ot. Mert mi másért vetted volna, ha nem azért, hogy mindent fullon tudj játszani.
De jelenleg úgy néz ki, hogy te is kb. hasonló beállításokkal tudsz játszani, mint én az 53k-ért vett 4870 X2-vel. Ez így nagyon nincs rendben. -
zack
nagyúr
Letolták a torkunkon, mintegy bevezetésként, a Metro 2033 gépigényét...így az ősszel megjelenő Crysis 2 előtt lesz 1-2 előfutára a DX11 brutális gépigényének. Talán a Metro 2033 az "első fecske"..
5970-hez képest borzalmasak ezek az fps értékek.
Ha ebbe az irányba folytatja a PC-s ipar a fejlődést, és a maximális lehúzást, akkor tényleg leáldozóban lesz a PC-s játékok kora, ami a konzolok malmára hajtja a vizet.
Érdekes, XBox360-on nem ricegett, és kellően szép is. Fele annyiba kerül mint egy 5970.
Saját maguk alatt vágják a fát, utána meg sírnak hogy a warez. Totálisan hülyének vagyunk nézve mi júzerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iOS alkalmazások
- Házimozi belépő szinten
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Facebook és Messenger
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest