- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexzy
csendes tag
jaj tényleg az előbb írt alaplapba csak ddr ram rakható, vagy ez fogadja a ddr2-est is?
-
bexzy
csendes tag
válasz
PeppErKorN #551 üzenetére
szia! Köszi, hogy jeleztétek, hogy hol lehet olcsóbban szerezni. Ezen az oldalon mennyi garit adnak rá. Ja és akkor tényleg igaz, hogy a videókártyába belekell dugni egy kábelt ami kijön a tápból, valami 6-os végű kábelt.
Szerintetek megéri egy ilyen kártya az msi k7n2 delta l alaplapomba, a 2 gb memória és a 2.2-es amd proci mellé. Ja és 300W-os tápom van, az elég lenne hozzá? -
bexzy
csendes tag
válasz
Infernusz #544 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ott az oldalon ahol szeretném venni, azt írták, hogy úgy rakjam majd a gépbe, hogy szerezzek egy olyan kábelt, ami a 4 tűs tápkábelt átalakítja valamilyen 6-os pci dugaszra, ami alapból van a tápon, csak nekem az már foglalt az egyik venti miatt. Ez neked is így működik? Ja és akkor ezen tényleg csak hűtőborda van mint a képen ahogy látszik, bár gondolom szerelni lehet rá.
Előre is köszi -
bexzy
csendes tag
Szép jó napot mindenkinek!
Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e segíteni abban, hogy megéri megvenni ezt a videókártyát. http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=91285409
Ezek mellett, ha ez jó videókártya, akkor valaki tudna egy kis segítséget nyújtani abban, hogy jó lesz ez a videókártya a gépembe? Msi K7n2 delta-l alaplap. 2.2ghz amd proci, 2 gb ddr 400 memória, 300W-os táp.
Nem találtam sehol sem ehhez a kártyához tesztet, de nekem csak a fifa 09, és a pes 2008 futtatásához kellene, mert igazából nem vagyok nagy játékos, csak pár játék van amit szeretek.
Válaszotokat előre is köszönöm.
bexzy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Metal topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Társasjáték topic
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- OLED TV topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest